Sunday, January 4, 2009

3 January 2009 -1st day lesen~


my school~ wee~


Salam..

Today, aku baru 1st day nak g buat lesen..members len da dapat lessen L dah..huhu..well, last minute keje..ahaks~ relly excited sangat..dont know y..ntahla..aku ni tak habis2 excited..tatau la dengan NurAreefah ni..pape yg dibuat asik excited jer sejak kebelakangan nih..glo kah?ahaha..tapi bagus gak ek..at least i really njoy my life..awal2 tahun ni dah njoy,hope sepanjang tahun begitulah..aku lbey banyak epy than takde mud jer, n takde la asik nak pretend epy jer cam dulu2 tu!seyes mmg aku agak epy la sejak2 ni..n aku tak rasa aku berpura2..sometimes, i smile myself..thinking of someting?tak gak..ntahlah..wateva la..

Harap sangat la idup aku senantiasa macam ni..aku mmg tak sabar la nak masuk memane..nak sambung blaja..macam tadi pun aku mmg xcited nak blaja~ mmg aku tak tdo lah..percayalah!5jam lebey wo0o membosankan diri..ekek..nak tak nak kena caye gak!haha..bagi aku la sangat best~

Lecturer tu plak asik buat lawak jer..leh sempot aku asik ketawak sahaja..hoho~ n student2 lain pun ketawa cam aper..aku dengar dorang ketawa tu yg lg aku nak ketawa..gelak tak abis2 la..eheh~

Tapi dak depan aku tuh tdo jer.lame lak tuh..aku cam nak senak perut gelak,die nyenyak amat..haha!cam tu kah orang pandang aku selama ni..huhu..FOKUS!mmg aku dapat focus gak la even tangan typing msg..huhu..So, ingat ni areefah, kalo kite sunguh2 n excited nak buat something tu,mesti kite njoy n akan masuk la..kalopun aku tak dapat score mase ujian ni nnt, at least i proud of myself coz aku dah buat yg terbaik..bukanlah cam selama ni aku kecewa tak dapat score sbb banyak maen..suffer beb! Ntahlah, rase cam 1430@2009 membawa sinar bahagia dalam idup aku..amin~

Pape pun, aku epy la sekarang!..tadi aku dapat jumpe gak la member2 lame..mish them so much..


Ha, pasal fren ni..weyh ex classmate aku sc3!windu kat korang sangat..maaf sangat aku dah baper ari tak call one of u..cam bz cket..ehe..n one more, credit celcom aku xpiry..it might expired when i 18! Tp pe tah berlaku dah..actually since 1 january lagi dah expired..n patotnya trus convert ke u pax, so 13 FEBRUARY 2017 la expired..sepatotnya~ tp ni aku blum 18yer old dah xpiry..per la..tau r aku dah 18 kan!haha..dah leh tgk muvee 18 n above, n bak kata arip, dah leh rokok!haha..eyh, dah ley kawen pun..huish~ jakun btollah..hoho..classmate, korang tau tak, tadi aku tgk pic..mmg rindu la dengan korang..sampe bile aku nak rase camni..today aku takde cntx sesape pun antara korang, sori yer.. hope korang still ingat aku lg eyh..jangan la sombong2..boys, lunturkan ego korang yer..lupekan pape yg pnh blaku..aku mintak map sangat kalo de pape salah..tp ada gak yg aku agak takkan cntx aku tp amat tak sangke ko cntx aku..thanks a lot..ko tau tak, aku terfikir btol ke ko tuh..aku bukan ape, tapi korang classmate aku takdenya aku nak usha lebih2.dont worry la~ aku chayunk korang cam adik aku sendiri..aku pun akak sulung kan..ehhe.. n sesape yg nak mintak tlg tu baru nak cntx aku ek..tp takper aku tak kisah pun..malah aku sangat dan amat gumbira..at least ada gak point untuk ko cntx aku ek..n aku sedia tlg pe saje selagi mampu..aku amat rase bsalah kalo tak dapat tlg..tapi demi korang classmate, mmg aku akan tlg la..sesape jerla even bkn classmate pun..tanpa korang,sapelah aku kan..org sekeliling aku mmg sangat banyak tlg aku.thnk yer..kat yg dah g plkn, 2bin amal hari ezwan n sape lg ek?tu je kan..jangan kecik ati tau kalo aku tak sebut.aku rase ni jerk an?sori sangat aku tak cntx korang mase korang nak g tuh..mase tuh aku masih tak balik dari PPUKM..sori sangat..hope korang njoy n manfaatkan mase2 korang kat sane tuh..n nnt share la experience dengan aku k..dapat la ubati aku yg agak kekecewaan tak dapat g PLKN..eheh..


N kat adik2 yg amik result PMR tu, congrate la sape yg dapat ok2 tu yer..tapi agak aku kecewa sesape yg agak rapat dengan aku, tetibbe je trus menghilang..call tak angkat..sms lagi r hampehh..

Takper2..take ur tyme k..kalo sudi, share..kalo tak nak btaw takperlah..n camne ek dengan result dak STK?aku takde cntx sesape la dak pmr stk 08~ dengar citer yg dapat straight A’s 100 lbey gak, tapi decrease from previous yer..isnt it?papepun congrate kat korang sumer yer..really mish there! Hope dak SPM 08 lg MRSM MUAR N STK gempax la..thats all..

Aku maw tdo dah ni..alhamdulillah, sikit2 aku agak Berjaya tunaikan azam aku..so far aku Berjaya tdo awal, n tak tdo balik after subuh beb!teruja2..haha..sungguh tu areefah, segalanya bermula dari mind set kite..kalo nak n bersungguh mmg bley jew..hope dapay kekalkan la sumer neyh..no one nak aku suffer.aku jer yg suke cari pasal selama ni..n thanks my ‘honey’..ko mmg bnyk tlg aku..ni special dedication kat ko ni..huhu..untung gak aku ada madu ni kan..slalu dapat dedication n present dari ko dulu..n tak sangka kite akan rpat sekarang kan..hehe..klakar2..n to those yg kurniakan aku madu tuh, thanks jue..tanpe ko,mmg aku takkan rapat la dengan madu aku ni..yg tlalu banyak tlg aku walopun aku sangat jahat n nyusahkan jew.mmg untung sangat la kalo ko dapat die..thats y la aku akan kata hanya orang yg sangat mengong saje yg akan tinggalkan die semata2 sbb aku yg kedana ni..itu sangat lucu..seyes sangat lucu..sangat lucu sampai aku takleh nak gelak..efferent neuron aku dah putus sampai cannot send information wisely..k r fullstop bout that!..

Till here~


p/s : aku nak keje! Nak je aku sangkut name tag besau2 macam kem dengan dak UTM dulu tu n tulis “i need work!”..lalu berjalan2 di Kluang Parade ke, Kluang Mall ker or memane la yg sudi amik aku keje! Boley kah?

Related Post



2 comments:

  1. sekadar menziarahi....salam ziarah

    ReplyDelete
  2. umrah, ziarah??

    btw, thanks la~ ngee~

    sekadar omelan yg mengomel..
    wateva!

    ReplyDelete

thanks =)