Friday, January 23, 2009

olidae~

start tomorror will start oliday!
if i was in hostel i will really excited..
n today i will back to home..yeayyy!!
tapi tu sume dulu..tika aku muda2~
kalo sekarang aku nak sangat balik hostela sangat..
hurm, cam ni la aku..
ade betis pa peha~ hadeh..
n ptg ni i will back to kampung..
maybe kedah, or maybe pengkalan chepa..
or both..tahla..
tapi best dapat balik kampung..
coz dah lame tak balik..
well raya aritu xbalik gara2 SPM yg mensayukan tersebut..
kalo leh, nak duk kat kmpg..leh buat bisness buah2..
kan season sekarang ni..ekekek..
tapi sedihnya tak dapat nak join perkhemahan belia islam selangor tuh..
aku dah excited nak g..huhu..takperla~
dah la aku promot tak ramai interested..
jatuh standart aku as promoter berjaya..wahaha..
thats all~ till then..
daa~




Related Post



4 comments:

  1. holidae tak olidae same sahaje~ kuikui

    ReplyDelete
  2. try kerja kat supermarket..boleh practice jd promoter yg lebih berjaya..haha..~

    ReplyDelete
  3. ah! itu lagi mensayukan..
    n itu lagi satu kegagalan aku sebagai promoter terulung..
    gagal untuk mempromosikan diri aku sendiri untuk bekerja..wakakaka~

    ReplyDelete

thanks =)