Sunday, March 15, 2009

alive~

im oke now..
dont worry about me..
aku dah dapat kekuatan untuk declare result aku..
takmo la sbb result ni aku gado dengan kawan la..
ape la..
sungguh mementingkan diri lak~

aku dah kembali menjadi NurAreefah..
bukan yg berputus asa n cam takde semangat nak hidup.
buat ape suma brokna saja..
tu bukan NurAreefah
but now real NurAreefah already appear..
maaf sangat2 bikin korang hot kat aku..

buat apa nak malu dengan result..
buat apa nak sorokkan kebodohan aku~
tak guna beb.
aku dah insap..
soori again..
cuma aku agak trauma dengan bilangan C aku tu jek kot..
tu aku jadi cam gila..

btw,
welcome back NurAreefah..

thanks a lot kat kengkawan yg sangat2 support aku.
korang mmg best la..
sayang korang suma!!
korang verry supportive..
kalo tak, mmg aku dah tersungkur layu..
tak pun aku dah terjun kluang parade tuh ker..


Related Post



9 comments:

  1. areefah,
    ko tau x??
    mse 1st day aku dpt result tuh...
    aku turun pudu sorg2...
    dlm hati tdetik gak nk
    bwat kje bodoh.
    xbalik2 umah ke...
    kwn ngan dak2 jahat ke...
    tp, bile ak pk2 balik...
    xgune pun sume tuh...
    let bygone be bygone...
    herrrmmm...
    klu kite menangis air mate darah
    skalipun, result ttp statik camtu.
    nk wat camne klu bkn rezeki kte en.
    herrrmmm... sabar, redha dan bsyukur dgn nikmatNya... allah maha adil... klu die xberi utk ko nikmat kejayaan spm, insyaAllah myb pasni ko akn bjaye kat menare gading... aku sentiase doakan ko areefah... jgn cpt putus asa... dunie blum berakhir.....
    amin - same2 bjaye eyh....

    ReplyDelete
  2. thanks fawa..u too..
    aku pun penah terniat cam ko..
    tapi aku lbey sayang diri aku..huhu..
    takperla..
    saket aku dah sembuh..
    tamo pk pasal benda nonsence ni lagi..
    gud luq to u too ye fawa..

    ReplyDelete
  3. You cannot control what happens to you, but you can control your attitude toward what happens to you, and in that, you will be mastering change rather than allowing it to master you.

    ReplyDelete
  4. thanks pemetik bintang n fadhli~

    ReplyDelete
  5. areefah.. semoga berjaya di menara gading.. ;)

    ReplyDelete

thanks =)