Monday, March 16, 2009

controlversi

yeah, itu sangat controlversi
penat mikirin dah la..
dush2!away from my mind~
test..test..click@~!@#$%^&*( yeah, im okay..  =)

*huarghhh ( menguap ) esk keje!!


U, cepat la makan aku..
masukkan aku dalam perut mu U..
aku dah tak sabar nak dimakan..
cepat la..cepat la..

tapi apa dan dimana??
asasi human science uia, aku tak kira..
aku nak gak..tak kira..tak kira ( nada gedix ) ahaks!
tu untuk sasterarian?hadess.. nak gak nak gak ( gedix again ) lalala..
psychiatry plak?..waa~ medic jangan jauhkan diri dari ku~

NurAreefah g tdo!
baek boss!!
ZzzzZzzZzzzzzzzZSZZzzZz~

*Nur tdo sampai mimpi2 pasal nak masuk mana sbb asik pk menda alah tu saja..nak masuk mana ni??isi segala borang yg ada~




Related Post



6 comments:

  1. hoho~

    areefah,isi je semua nya~

    aku pun dilema sih nk isi ni.

    ReplyDelete
  2. aku juga mahu human science,uia.

    oh.
    mahu
    mahu
    dan mahu lg.

    ReplyDelete
  3. ye la tu eida..aku pun begitu.
    asal ada aku isi, asal aku isi, ade la tuh..

    fawh, aku tahu ko mahu ikot aku.. c ya there!! lala

    ReplyDelete
  4. lor... dahsyat sungguh .. sampai mimpi

    ReplyDelete
  5. waa.
    siap mimpi2 lg..
    em tul23..x sabar dhni
    nk taw dpt ktne..he3

    ReplyDelete
  6. tu la pasal..kui3x..

    btw, thanks to both liyana..lol

    ReplyDelete

thanks =)