Tuesday, April 14, 2009

kisah kasih kasoh

kalian tau ark?
tau ape?
aku tak ingat nak tanya apa da..

urm,,
semalam, cam bese la
aku mengeramkan diri aku sampe subuh..
lagi ah takde sape teman..seb bek la ade tah sape2..
seyes bosan gle..mereka suma dah tak nak bersama aku..
now pun same..aku hanya mampu =(
cf lak buat hal..buta sentiasa!!
seyes geram~

pagi tadi tu aku bangun noon la yg pntg.
terus on ro~
seb bek ade orang..
lama sket aku g blaja bawak kete..
sampai sana aku kne tunngu orang, tapi tak de pun.
angah antar aku g KSDC..
ni la 1st time aku g blaja memandu since result.
ni pun aku terpaksa g sbb lesen L aku nak mampus dah..
malasnyaa~
n sure aku dah agak angah pasti akan tanya result..
neva untuk aku jawab..

sampai sana tunggu lagi..itu la, tunggu n tunggu..
pastu cikgu yg akan ajar aku ni, adik angah maybe la.
wa~ sangat tragis..
seyes aku kata aku cukup selesa kalo angah ajar..
die snagat lembut n manis mulut ( bese la laki )
tapi abg ni plak cam garang jek..
takot dowh aku..pastu asik gelakkan aku kalo aku salah..
'abg, jangan gelakkan sy!!' aku sound die!!
dah la dah lama tak bawak kereta,seyes dah bnyk lpe..
 gler la..

plg takley blah, masa aku sedang bawak kereta kat jalan raya,
kereta depan aku ni slow nak mati.
aku dah ilang concentrasi..
tah adengan berkiss2 berlanding2 dalam kereta tuh..
bengang gler r..
cikgu aku tu duk carut2 dah nampak mereka cam tuh..
seyes bengang..
'agak2la nak buat pun tunggu la malam2 sket'bak kata cikguku
dalam ati aku, die ni malam2 slalu buat cam tuh ke..
ish kotor otak aku!!

after tu, aku redah hujan ke kluang parade..
g mane lagi kalo bukan daily fresh..
dah kat kul 5 tu, aku mmg takde jamu pape lgsg today.
ley puasa kalo aku niat..
aku g la beli wafer..sedap wo0o~
then tunggu mama amik..

sampai umah terus la on9..
sara call..1st time dengar sore die..ngeh3..
after buat keje umah aku continue on9 la..

malam ni asal tah ramai lak call aku..huhu..
maaf sape aku tak angkat..
believe la aku cam kadang2 agak malas dah nak cakap phone~
aku kan pmalu..lalala~

seyes ngantuk..
terpaksa gak tdow ni..
esok QTI kete n motor..
terpaksa gak QTI even aku tak abes blaja coz lesen L dah nak mapuhhh~
tu la padan muka ko areefah..malas lagi!!
kan dah masalah buat keje laz minute..

nite2~

Related Post



4 comments:

  1. dah taw mengantok,letey, tido2 laa awal...nie kol 6 baru nak tido..bek xyah tido terus...serba salah jer...in loghat kelate xgapu...

    ReplyDelete
  2. amerika molek demo.. pkul 6 baru tido.. baru amerika.. guno pun time amerika... hahahaha

    ReplyDelete
  3. amerika jangan sebut2..
    sensitip~

    ReplyDelete

thanks =)