Saturday, April 4, 2009

pale puseng.::.

smalam..
aku bekerjaya sebagai bussiness woman dengan kata nama lain,kuli seperti biasa..
aku sudah kepelikan since pagi itu lagi..
tapi aku bajet coolz..takpe3..
aku happy sket, ptg tu syafiq belanja kami makan KFC ( setelah beberapa lama aku boikot diri untuk makan KFC, org blanja lain cerita..huu)
aku, syuhada, fatihah n amirul syafiq g KFC kluang parade..peneraju daily fresh kluang parade..
hanya aku yg setia bekerja di daily fresh..
syafiq nak continue stady, n tula last day die di Kluang..die mahu balik KL sudey..

bila aku kembali bekerja, aku terasa sangat down, nasib baek bila Que datang die seperti paham keadaan masalah aku, tapi tak mampu untuk aku menshare bersamanya karena masih terlalu awal kita kenal..
takperla, just follow the flow..

aku balik umah jek, after maghrib jek aku terus tdoo..
aku terjaga, n mencari charger aku yg aku tatau aku buang mana..
fikiran aku masih berfikir tentang itu, naasib bek member2 yg msj dengan aku time tu menghappykan aku sket..
kemudian aku continue tdo sampai la pagi..
lame tak aku tdo?haha~

aiyakk~
masalah kat tempat keje takley bawak balik umah..
nnt haru biru umah tangga~
haha!! well, aku dah bekerjaya ni bese la takley lari dari masalah..
syukur aku ada kekuakan untuk menghadapinya~
tapi aku mmg downnnn..
aku mahu membehentikan diri aku dari bekerja..
*tp aku sayang daily fresh dowhh..
mungkin beberapa ari lagi..
lesen tak abis buat lagi wo0o~
NurAreefah, moga kesabaran n ketenangan bersahabat denganmu..

okey la mahu g keje ni..

p/s : today ade pc fair n book fair kat kluang parade..datang la beramai!! daily fresh jua ada promotion!!!

Related Post



3 comments:

  1. pc fair n book fair?
    apsl aq xtau pong..huhu..
    btw, bile abes fair2 tu?
    esok ade lg x?

    ReplyDelete
  2. adoyai arep ni..
    ape je ko tau..hoho..
    ha, esk ada lagi..
    tapi tak banyak sangat pun buku..
    sangat bosan..banyak buku dak2 sek jerk..
    pc fair pun tak besau sangat..
    cepat arep datang la, esk last fair2 tuh..

    ReplyDelete
  3. esok akan aku berusaha ke daily freshmu untuk mendapatkan wafer free..wuahahahahhaa~

    ReplyDelete

thanks =)