Thursday, April 23, 2009

wolfteamzz~


ngahahahhaha ( gelak sopan )
teruja tak ilang lagi..
baru pas main wolfteam ni..slalunya time after subuh cam ni pasti aku dah gntok,
tapi aku mampu bertahan smpai la ni..

ni la rasanya 1st time in my life aku duk main on9 game..
mesti r teuja..agagaga..
aku tahu smalam afnan, saf, n nad duk main game ni..tapi kan aku tdo awal time tuh..
tak dan nak dl pun..pukul 2 semalam aku dah tdo gara2 frust..huuuuu..
afnan ade soh aku dl gunbound, pastu aku lost gler kat dalam room tuh..
semalam mmg aku takde mood lgsg la nak main..
pastu siang tadi time ptg tu die nak ajar aku bz la plak..
pastu malam die takley ajar sbb die kata bz la plak..
takpa la..
tapi ptg tadi saf ade soh aku dl 1 game ni nama wolfteam..dia kata best..
aku ape lh, dl la..time tu dah nak maghrib..
pastu time dl tu, dari pukul 8 lbey kot sampai kul 11 lbey tuh aku duk tunggu tetiba die stuck la plak..dah 66% kne ulang smula..aiyyak..gle frust..rasa macam nakkk ( malu nak gtau ) lala..
taktau kenapa lately aku amat sangat sekali emo tak bertempat.. sbb lambat sangat tunggu tu, aku tulis la status ym aku " I HATE WOLFTEAM"
bila dah nak siap aku punya la teruja gler..

bila masuk sana aku lost gak..seb bek la af call gtau ape patot..thanks..
pastu main punya main mmg benda tu sangat memeningkan sbb duk gerak dengan lincahnya..
dah la kne gne mouse, aku tak bese gne..tapi seb bek la b4 tu aku dah practice main game tembak zaf..wakaka..





ni antara adegan lawak masa main..aku malas nak cerita panjang2 masa tgh main..
aku da gntuk gila dah ni..
satg nak pack nak g kem erat lak..oke lah..
sampai sini jek kot..

btw, thanks a lot kat kawan seperjuangan lagi2 teamate ku yg menang!! yeah walopun muka terpaksa jek main se team dengan aku..aku tahu ko mmg tak nak pun..tp tak pa la..hoho..

nadrah
afnan
safwan

n tak lpe kat feeq yg join kami skejap je sbb ade masalah techniqall..

really enjoy that moment..paham2 la 1st time main ni..

gantukkk!!! mornyteee~


* ade ke patot aku terbongkang tetido masa wat entry ni dengan sangaa sopannya..peaceee~ ==

Related Post



6 comments:

  1. ait...
    dak pompuan pn maen game online ek??
    hehe.. takpe2..
    welcome to the Online Game World! =P
    wolfteam nie ade iras2 ngan cso, ngan counters strike gak...
    best sbb leh tembak2.. he3

    ReplyDelete
  2. ngahahahahaha..dah eddicted lak..
    best gak la,tapi penin sket..

    counters strike best sket kot sbb tak memeningkan sangat..lol

    ReplyDelete
  3. omg besh gile sudey!! hahaha
    saket perot pon aku ley maen lg..
    hahaha! efa lepas ni wondergirls vs wonderboys eh!! ;)

    ReplyDelete
  4. ngahahaha nad...aku pomot nama ko nie...

    okies2..
    aku, ko

    lawan

    af,saf

    cun2~

    ReplyDelete
  5. aku ke safwan tu~lalalala....

    ReplyDelete
  6. erk nama ko safwan ke saf??
    kalo saf yg asik kalah tu aku tahu la.lala

    ReplyDelete

thanks =)