Saturday, May 2, 2009

award new



d@ rules...
1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..

Nurizrin anis bt amizan
  1. die ni roomate yg sangat ku chayunkngi.. lihat picca die die sebelah..heee >>>
  2. die ske tdo cam aku tapi dapat straight A's gak..nyirap gn ko izrin!ngahaha
  3. duk n9, n dah setia bersama ingin ke UIA tapi aku terkandas..lol
  4. same dengan aku anak ke2, same dengan roomate aku yg len azyan n malissa..
  5. nampak sangat pmalu tapi kalo dah cakap??aiyyakkk..hahaha
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
  • arefah - comel....baek ati..jujOr..bakal kawen ngn dato'(kah3~)..peramah overdOse..wee~ ( izrin kata..lala) psss : asal tak mention nama dato tuh??lol
  • aku ske sangat tdo <<>
  • ske makan ape segala buah n jus buah
  • anak ke 2 dari 4 sibling yg sumanya gurlz..
  • tak ske on9 pun <<>
  • pemalas tahap karma..karma pun tak malas cam aku
  • baru lepas pencen daily fresh.ngahaha
  • single n sangat available..peluang dibuka..lala ( pomot sket wey..ngahaha )
  • la ni duk abes spend sisa2 kenangan bersama2 dak2 republic 1991..chayunk korang!


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..
  • rain - member mrsm community merangkap group 1991 fs
  • piqa red - member republic 1991 yg specky kn?huhu
  • faizah - anak muridku merankap member republic 1991
  • amani - member republic 1991 jua yg bersama2 bila pagi menjelma
  • eida - member republic 1991 yg sedang blajar jahit n masak.lol
  • arip - member republic 1991 yg dalam masa terdekat ni dah kembali aktif spend masa dengan kami
  • wanie - member republic 1991 yg nampaknya agak pmalu..lol
  • myra - republic 1991 yg juga geng Dj yg dapat hs yg aku nak..lol
  • zufayri - geng republic 1991 yg sempoi n semangat kawan yg tinggi n antara member yg tak kedek crdt!lol
  • nina  member mrsm community n jua geng group 1991 
  • eju - geng 1991 yg ensem n sangat creatif dan na fly dah ke eju?huhu
  • fawh - member republic 1991 yg tak baper rajin masuk sane ( fawh yg cakap die tak rajin masuk ) lol
  • kurt - member republic 1991 yg buat cr yg membuatkan aku sentiasa kesorangan kat sana.lol
  • mira aziz - member mrsm community yg aku tarik masuk republic 1991 yg nk blanja aku KFC kan?haha
  • megat - member sini yg ajar aku pasal smiley..thanks dude! ngee
  • safiamira - geng republic 1991 yg sedang berjinak2 untuk mengenalinya.lol
  • syera - geng republic 1991 yg juga dalam poses nak kenal..sorang2 dak yg dari pahang!haha
  • afnan - geng panda yg juga geng game aku yg slalu backup kalo nk kalah dan ske merepek yg cute.
  • sufiyyah - member EMI batch 1st 
  • nabihah - republic 1991 yg sepertinya sungguh gilakan anime
  • sara najwa - geng republic 1991 yg jumpa kat ERAT 09 sungguh sweet meh nak jumpa ko lg! skepalaaa~
  • aiman - republic 1991 yg aku rindu nampak die kat republic karena die bz stady la katekan..Dr Aiman..waa
  • rafique - member republic 1991 yg aku agak br kenal tapi sangat rajin tego aku
  • syafeeq - republic 1991 yg jua dlu sentiasa teman aku mjadi burung antu tapi sekarang dh susah nampak feeq.
  • azri - geng republic 1991 yg bajet garang n ske bertindak kejam kat aku sangat kreatif jua..
  • wany - geng republic 1991 yg kat dubai n akan balik sini untuk jadi Dr wany kan?lol
  • tam - "tunang"ku satu ketika dlu..lol geng republic yg sporting n sanggup bertunang..lol
  • zeze - geng republic 1991 yg asal masuk jek mesti ade irfan..lol
  • azz - republic 1991 yg ske main sorok2 dengan aku..lol
  • azwan nazri - member yg penah bg aku award jua
  • safwan  - geng republic 1991 yg sporting n geng game aku yg tak abes2 nak knekn orang tp sangat pmalu di alam nyata?
  • jaien - member republic 1991 yg jarang bersama.keje ek?
  • arai - geng mrsm community yg dah lama tak masuk sana..lol
  • arif mahad - geng bas sekolah aku yg republic 1991 yg tka penah perasan aku..sangat zuhud n pmalu..lol
  • ecah - geng mrsm community yg jua group 1991 yg sporting..ngeh
  • yana - geng group 1991 yg sangat sempoi n sporting tin ting..lala
  • irfan - pm kat republic 1991 wakakaka
  • ariff putra - sengalian el ariffian aka ustaz yg sangat poyo n lurus..wakakaa juga republic 1991 sek2 DJ
  • wadah - republic 1991 yg tak penah bertaut mata..lol
  • nasuha - republic 1991 yg dah lama juga tak bertemu sapa 
  • ku izzati - geng group 1991 jua nampak skema tapi ketawa tak abes2..lol
  • lady - owner group 1991 yg sempoi n sporting.lala
  • aziza - republic 1991 yg mmg dah lama sangat tak jumpa
  • amirfazwan - republic 1991 dan papa yg sangat rajin n seswai dibuat menantu aku..wakaka
  • aisyah nazirah - member belog dari KISAS
  • ariff sulaiman - geng gado ku yg sangat rajin cntx aku dlu jek n yg dah lama tak cntx..
  • ayie - owner pertama group 1991 n sekolmate aku kat mrsm muar
  • fa - member republic 1991 yg jumpa kat ERAT n EMI sangat besh!
  • hamiza - sekolahmate ku masa kat mrsm muar n LDP yg garang n skema..takot2..lol
  • hanani - jua sekolmate mrsm muar kelas 12 ceruk sane aku lak ceruk sini..lol
  • suhail - republic 1991 yg tak laku streamyx n sangat tahi..lala
  • syahmi - member mrsm muar n republic 1991 yg juga gang gadoku tak abes2 cari pasal dengan aku
  • zuhdi johan - geng republic 1991 yg nampak agak skema tapii sempoi
* sapa2 aku tak sebut jangan mara..sila2 la buat..ni spesial untuk geng 1991 yg sangat ku sayang~
( 10 orang ka ni?? lol)

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

Related Post



11 comments:

  1. tengkiyu!!!!!!!!!!!!!! =)

    ReplyDelete
  2. terlObeh 10 da nie..haha~
    kuat tido..shhhh...rhsieee..hehe~
    dato' uh xleh tarOk nme..
    t kontroversi..
    ke de owag prasan2..
    mcm sukh ari uh..keh3~

    ReplyDelete
  3. amirfazwan - republic 1991 dan papa yg sangat rajin n seswai dibuat menantu aku..wakaka

    buat menantu ko?
    hmmm...

    huhuhu

    ReplyDelete
  4. tengs~
    waaa amir menantu ko ke?
    xD hehehe

    to amir: wow ade rupe seyh
    :P

    ReplyDelete
  5. eju : welcomey!!

    izrin : bese l@ @ku kn tlbey r@jen..senti@s@ over..or@nf mint@k sepuluh, bg berpuluh2..sed@ngkn bynk lg hut@ng t@g yg @ku x bu@t..huhuhu..
    @l@@..tu kebetul@n jek n@m@ s@m@...hhhhhh

    @mir : @ku ikhl@s ni..l@l@l@.. @de k@h stuju untuk mj@di men@ntu?? sil@ hntr resume @nd@ bermul@ umur @nd@ 18 t@hun ok@y..hhhhh

    aiman lak, ko nk gak ke jd men@ntu @Ku??huhuhu..btw, sil@2 l@ jwb bg yg tk jwb lg tuh k..

    ReplyDelete
  6. efa~
    huhu..aku ke tu?
    haha..weh,ade lagi sorg syera dlm republic.
    tp aku nk syera di hati kau.
    lol

    tenkiu ~

    ReplyDelete
  7. ye kau la syera..sila buat yer..
    haah la syera sorang lg pun dari pahang..ngahahaha tapi die ade blog tak ek??sori la aku tak pasan blog die..lol

    ReplyDelete
  8. toce2..lepas ni kita da xley bersama2 di waktu pagi..ngeh3..

    ReplyDelete
  9. areefah..THANKS~!~
    aku terharu..huhuhuhu
    /me hug areefah..

    me<--budak mudah terharu bab persahabatan..

    friend forever areefah~~~

    ReplyDelete
  10. insyaALLAH jadilah doc tu.hahaha
    thanks.

    ReplyDelete

thanks =)