Sunday, June 14, 2009

minigath republic 1991


13 june 2009

areefah
sara
eida 
ika
acab 
imran
ariff
hadi


ramai yg diajak, tp ini saje mampu..
moga lain kali lbey ramai n gempax~

aku nk jmpe dak2 len juga~

Related Post



20 comments:

  1. hoho..
    sedap nya makanan efa :p

    ReplyDelete
  2. ngee~
    makanan macam kt cafe sini jep...lol

    ReplyDelete
  3. korg buat kat ner???
    aq x tau pon...

    ReplyDelete
  4. kt midvaley.kecilan2 sje..hoho~

    ReplyDelete
  5. lepas ni boleh la buat lagi.hehe.masa raya ke.ceh..

    ReplyDelete
  6. larh..
    mid valley je pun..
    asal x ajak aku??

    ReplyDelete
  7. huhu, bestla.
    ak x join. sbab mcm x akti kat situ

    ReplyDelete
  8. ASAL X AJAK AKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. yang di rumah sumew diabaikan okeh!

    p/s:kantOi dating!agagaga~

    ReplyDelete
  10. wany, bley2 mase wany blk malaysia nnt..ngee

    aisyah, kn dah ajak mse kt dlm republic, ko xnmpk ke??

    fariz ko amat dialukan kao kalo nk join tp aku tade cntx number ko

    irfan, dh lme tak kelihatan ko~ aku pun tade cntx number ko..klo ade sure dah ajak da

    izrin, dating kecil2an jep..jangan jelous..keh3

    ReplyDelete
  11. mana gamba akuuuuuuuuuuuuu!!!

    ReplyDelete
  12. gmbr ko tertinggal..
    aku cari ko seluruh mid, sape soh balik awal no~

    ReplyDelete
  13. cheers to u all
    nice minigath :)

    ReplyDelete
  14. cumil plak akuh didalam gamba itu.
    keh3

    ReplyDelete
  15. ika tgk pic aku then kata ko ke?lolx

    ReplyDelete

thanks =)