Sunday, August 23, 2009

fasting kt hostel lak

my last day kt umh..nx week ramai nk blk,tp aku tamo balik kot~ takpun blk lg..he~
aku igt aku xdpt blk sbb aku xbaper plan nk blk.n ari khamis tu plak, aku kehilangan wallet.
ic, student card sume ade dlm tuh..abes le klu ilang..so aku rewind balik tempat yg aku lalu spanjang ari tersebut.n mlm2 tu aku p libry. n supprisely! it was there..kt rak beg libry..syukur sumenya selamat.baeknya dak2 uia nie..huu~ kesimpulannya areefah, be more careful!

spt biase, klu blk umh takde istilah sentuh buku untuk aku.lol..
tp satg nk off, nk berfizik lak..

final dah nk dekat nie..fizik amat masalah bg aku..cmne nie..areefah, never give up okey!failure to success~
walo cmne pun aku tetap akan amik fizik next sem even kos lain..n aku terima klu kne repeat fizik 1 pun..tapi aku tak baper nk sggp! aiyyak~ mase ade lg!

tmrw, i'll back there maself, alone..takpe aku tak kisah sbb itu yg aku mahukan..then ade iftar bersama dak2 kelas arab n adik beradik kelas lain under ustaz fuad azam..klu aku smpi awal aku join le..

balik kolej nnt, makin bz la aku gamaknye..no on92..tgglkn berokban kt umah ( takde maknanyee )~
n klu aku turun sahur skali pun rasa cm,wow! amazing!huk3~

nyte!


Related Post



1 comment:

  1. jom bukak pose ari sab2 mggu medeka??ajak ica...haha:))

    ReplyDelete

thanks =)