Tuesday, October 13, 2009

terharu le plak

how lucky im
org2 skeliling aku sangat baek terhadap aku
they were there when needed
family, friend, lecturer, n sume2 laa..
nie scene ketika hari2 last ingin memerdekakan diri..

last day paper is PHYSICS..
kui3..hari2 yg sgt kritikal aku lalui
nanges sndirian bersama physics..haha
agak lucu disitu..
even tade yg tahu, tp thanks 4 d support!

malang mmg tak berbau..huhu
tyme2 fizik tu le aku sesungut plak..uh dugaan2
dah le mmg aku blank gle2 plus tu lg..
haha..mmg CEMERLANG la jawapannya
apa yg aku pk tyme tu adelah utk berguling2..

utk stay kesorangan di level 9 bekas hospital tu
mmg satu dugaan juga la
mujo ade kak zakiah n ade la cebisan dak2 level 6 english
so tade aku rasa apa sgt
so mlm tu aku tak kesorangan

tp the nx day mmg sungguh menerujakan =="
mmg mostly dah balik laa
aku mati akal utk tdo dgn spe

mlm tu aku da mula gigil
jeng3 tatau la aku cane mlm tu coz mmg tade backup plan
n jiran tade blake dah
aku try tdo after maghrib sbb aku igt nk stay up mlm tu
duk kt lobi mahallah coz situ ade guard tade la takot sgt

tapi ble nk tdo aku pk bukan2 lak..
aiyyakk~
so aku make decision utk tggu je kt lobi tyme lunch tu
ble org balik lunch mne la tahu ada yg angkut aku tdo dgn derang
malangnye tade lgsg yg aku kenal.

aku makin la buntu
then aku sms kt naqibah aku tanya spe yg still stay
bley le aku merempat kt bilik mereka =="
mujo ade sorang, sufiah..
aku mmg tak kenal sgt beliau
tapi tahu nama n rupa
so aku menebalkan muka jela nk merempat kt bilik dye

perh nie lg menterharukan aku
dye yg dah packing barang pe sume sanggup bongkar beg utk amik cadar utk aku
then iron lg cadar tu..aduia..
membuatkan aku rasa bersalah la plak menyelit kt situ
layanan sebegitu mmbuatkan aku segan lg utk ke sne

after kem,
kt umah sara aku cam dilayan di 5 star hotel
( tak penah pegi pun )
so aku segan lg



kesimpulannya : thanks sume!

Related Post



4 comments:

  1. huk3~
    aq pon teharu ble bce yg last uh...
    5 star beb! jgn memaen..
    ahaks~

    ReplyDelete
  2. haah arif aku menanti waktu untuk blanje ko

    ( tade kne mgena lgsung! )

    ReplyDelete

thanks =)