Wednesday, November 25, 2009

ditinggalkan atau tertinggal

aku tak pernah mention kt sini yg aku sudae ke CFS IIUM NILAI :)

include today, sudae 5 hari,
start last week aku ulang alik PJ - Nilai

haru!
slalunya bus pukul 7.30 n 9.00
cam biasa aku g naek bus kul 7.30 tp ckp soh naek bus kul 8..
erk!!kelas aku kul 8 arini..alamak sampai dekat kul 9 la..
alang2 tu baek terus burn kelas kul 8 so igt nak naek la bus kul 9.
free2 burn kelas arab =.="

tp dah kul 9 tade bus jua..
dipendekkan cerita,terpaksa la g snirik
aku, sara n ade sorang lecturer foreigner nie..
ustaz tu lak jalan laju gle!
cam maen kejar2 lak dengan beliau..

BUS --> LRT --> KOMUTER --> TAXI

haruuuu~
dah la lecturer tu cakap arab jep dengan ktorang
( tak reti cakap malay kot )
kok ye pun ckp la english =.="
sepatah haram aku tak paham kecuali word sebut " lrt n komuter "
lain2 tu dye cakap "awak cun la" kot =.="

tapi igt aku tak ley cakap arab ke.
ble dh sampai destinasi, aku ckp syukran ustaz!
sebab ustaz blanje tambang taxi =)
ngeh~ ( tu je aku mampu =.=! )



Related Post



7 comments:

  1. soalan bonus: adakah ustaz tu hensem?

    ReplyDelete
  2. coppppp!!!
    sara smew ngn ko ke kat nilai dah??

    ReplyDelete
  3. yana,emm munkin hensem seswai dengan ko..

    izrin,yup sara ikot aku..hohoo

    ReplyDelete
  4. owh2..same kos gak kew?
    d mne ad epah..d c2 ade sara..haha:D
    seb bek de geng...hee~

    ReplyDelete
  5. bunyik mcm x suke gile kat nilai tu..
    huuhu..saba la efa..lame2 kau biase la :)
    ade ape2 problem cr aku eh.D G 3 ;)

    ReplyDelete
  6. izrin, tu la sara sentiasa bersamaku =.=!

    erk nad..aku tade mention langsung pun aku tak ske nilai..hoho..
    aku oke je kot..
    cari ko?call tak dpt, g DG 3 ko tade =.=!

    ReplyDelete

thanks =)