Monday, November 16, 2009

thanks



cam dah setahun rasa tak on9..


setelah satu,satu benda terjadi..


special thanks utk kawan2 yg bg sokongan..


aku tatau camne nak thanks kt korang




everything start wednesday lepas..


aku rasa cam gelap jek dunia nie =.="


memula aku cam relax jek


" takpe areefah, Allah knows the besh 4 u"


aku bertahan lg..


then ble sampai ble n duk sorang2 mula la adegan leleh meleleh..




sepagi tu mmg ble duk sorang je mmg banjir la..


tapi banjir tahap oke lagi la..


time aku gtau member2, ramai gle nak jmpe aku


utk bg moral support ^^


dak2 KC pun soh aku balik KC tyme tuh..




ble menjelang ptg sket aku balik KC,


dak2 dekat bilik aku ramai cam tgk aku dgn nada sayu


pesal dorang nie, sedangkan yg tahu baper orang je..


ceyh upanya ramai tahu dah..


aku tak kisah pun orang thu,


n sume mmg bg sokongan n sentiasa teman aku dimana saje aku pegi


so that aku tak kesorangan..




" areefah, u sgt kuat, tak nanges pun?"


ramai tanya camtu aku mampu tersenyum..


dah seharian aku membengkakkan mata..




n malam tu plak eida n sara dtg bilik aku.


terharu gle korang dtg even kebetulan je


( korang kan jarang dtg KC ) huuu~






2nd day aku masih pk kan menda alah nie..


seriously aku mmg nak je give up..


tapi takpe aku try bertahan..


lagi2 bila terasa diri nie dihina oleh someone..


panasss n pedasss


maleh aku nak igt peristiwa tu lg..




hari jumaat tu aku kembali bertenaga..ngaa~


aku terharu gle semasa menunggu turn "perbicaraan"


kt luar "makhamah keadilan" tu aku tak gentar sgt..


mula2 sara teman aku dari mula2 aku dtg..


then ble sara balik kak maryam lak dtg setia teman aku sampai break utk solat jumaat..


ptg tu sara dtg teman lg..kak maryam pun dtg tak lame sket..


pastu eida pun dtg..TERHARU GLE!! korang sanggup dtg teman aku


just utk bg moral support..even sampai lewat ptg..








thanks sgt kt korang2 especially

sara, eida, siti, kak maryam, asyraaf, diyana, kak afifah,

izrin, hafizah, izzati, fatinshah, sir izzudin, hamdan, syazwana

n sume2 la yang terlibat secara langsung n tak bape nak langsung..

lurve u all..
<3

betapa beruntungnya aku rasa ade member cam korang
musim deman sudah melanda n aku menjadi mangsa =.=!
suara aku telah kehilangan dicuri dato siti nurhaliza utk show dia nanti..






Related Post



8 comments:

  1. peah!
    nama aku...
    terharu doe nama aku dalam blog kau
    hua2
    apalah gunanya kawankan!

    ReplyDelete
  2. aku penyokong paling kuat ko, tapi xde nama aku? -.-"
    sedey babe.

    ReplyDelete
  3. hamdan aku mmg ske menterharukan orang..

    erk bro faiz, ko mmg sentiasa sokong aku tapi, bukan dalam topik yang dibincangkan ini..
    laen kali aku letak nama ko laen ngeh

    ReplyDelete
  4. i noe nothing.

    what a bad fren i am. ;(

    ReplyDelete
  5. xpe lah.. xpayah letak pun xpa..
    aku merajuk ni.

    ReplyDelete
  6. lisa, u r not bad, api mmg aku ak bgau so camne ko nak tahu kan..
    ko baca blog nie pun kira ko dah amik tahu la nie

    erkkk bro faiz, nak kne pujuk ke? =.="

    ReplyDelete
  7. efaaaaaaaaaaaaa!!!
    banjir zc skang ni :((

    ReplyDelete
  8. sini dah lama n sentiasa banjir -.-

    ReplyDelete

thanks =)