Tuesday, January 5, 2010

2nd distribution of t-shirt, Republic of 1991


sapa nak angkat tangan! =.="


for more info click kt gambar tu.sekian~


dak2 1991 sekalian sila la promot di blog anda yang hot dan cun seperti aku tu~

Related Post



12 comments:

  1. bagus2 korang nie..ngee~
    eh tak dpt click ke?pesal ak bleh?huhuh

    ReplyDelete
  2. efa post kt mesir buleh dop? hehe

    ReplyDelete
  3. salam..
    sy nak t-shirt nie..
    brape ek????

    ReplyDelete
  4. korang nak pegi la melawat ke tee91.blogspot.com

    then contex me directly 0127114220

    anonymous spe ek?kalau standart price rm28 masuk pos ke rumah.

    emmm pqah, kalau nak bali, bg la alamat kt malaysia.bila2 balik sini boleh la amik n pakai..huhu

    ReplyDelete
  5. sy dak group 1991 gak..
    hmmmm..n0 akaun tu yg dlm pic tu ek???

    ReplyDelete
  6. tak anonymous.

    dalam www.tee91.blogspot.com

    tade no akaun..contect me diectly .ok

    ReplyDelete
  7. err piqah..suwoh la sape2 sedara anda yang masih dimalaysia bayarkan~
    huk

    ReplyDelete

thanks =)