Thursday, February 4, 2010

result dah dapat!

A E U I O~!



frust ( again )
tu je mampu aku kata :(
but...
Alhamdulillah

jgn pandang blakang!!
EPT menanti..
if tu fail, lagi la saket X_x
jd gembira la dah lulus nie~
hope sem mendatang aku tak jumpe subject english lg..
ameen :)

Related Post



7 comments:

  1. be strong
    jangan give up
    sayang kau

    ReplyDelete
  2. efa nk soalan bocor speaking ept x?
    aku xtau la tahun ni dia nk repeat soalan yg sama ke x, tp msa aku 1dt yr soalan yg sama je.

    ReplyDelete
  3. mira thanks dear..lurve u too

    yana, apa salahnya if nak bg..
    tu pun kalau sama la..
    agak trauma dengan soalan bocor2 nie..
    haritu essay pun igt sama dengan dak pj,
    punya la dah prepare mantop punyer essay,
    tapi tgk2 soalan tak sama..kuciwa glee...hak3~

    speking i likeee..nak soalan, nak soalan ;p

    ReplyDelete
  4. okeh semua nya ada 14 soalan, aku ingat sikit je, ikut nasib lah ko dpt yg mana 1. 1 soalan ada dua anak.

    1-favourite teacher.
    2-malaysian festival
    3-dream house
    4-favourite book
    5-traditional game
    6-memorable experience
    okeh yg ni aku xsure sangat
    -favourite tv show.

    sori aku ingat bnyk ni je, aku dpt fav teacher. try tny bdk2 yg dah buat ept last sem dorg dpt soalan apa. tp nak pass sng je, ko cakap je lah apa benda pon, jgn gagap lama sgt je.

    ReplyDelete
  5. ouh!
    thanks dear~
    hope speaking ok la..
    aku punyai masalah kt reading X_x
    kalau tu ada passage spot kan ke best.hohooo..
    wey, rindu ko dow!!

    btw,thanks again~

    ReplyDelete
  6. eyfah syg...
    sama la kita...
    tapi apapun alhamdulillah...
    coz dpt lulus...
    hope ept kita lulus smua..
    amin~

    ReplyDelete

thanks =)