Sunday, February 14, 2010

when i was just a little girl

dlu muda2 18..
and now aku dah 19..
seriusly really2 sad meninggalkan zaman 18tahun..

semasa umur aku 18,
sangat banyak benda paling manis, dan juga benda paling pahit berlaku dalam hidup aku.semua itu mengajar aku erti kesabaran & ketababahan mengharungi hidup yang hanya sementara ini.

banyak benda untuk dikongsi tapi aku sangat ketiadaan mood.
jadi, later, or never X_x



SELAMAT HARI JADI

NUR AREEFAH & NUR AFEEQAH

Related Post



11 comments:

  1. 19 bukan tua lg eh.
    hepy besday.

    ReplyDelete
  2. ada aku kata tua? =.=
    thanks anyway..aku call kau tapi tiada respon yang menyenangkan =.=

    ReplyDelete
  3. happy birthday areefah and afeeqah
    maaf lambat wish
    kedemaman..hukhuk

    ReplyDelete
  4. takpe mira..it is okay :)
    wish jua..hee

    <3 mira

    ReplyDelete
  5. eh aku xde terima apa2 call pon.
    miscall pon takde.

    ReplyDelete
  6. erk yana??
    adei asal kate camtu..
    aku call bpe kali jugak kot =.=

    ReplyDelete
  7. nak wish lg..
    hepi besday efa!

    *aku pun xdpt call dr ko even ko ckp ko call aku tp x berangkat..agak memelikkan di situ*

    ReplyDelete
  8. ha dila??tak dapat call aku??aiyyak~
    phone aku ada masalah ke lie maxis jelous dengan aku X_x

    ReplyDelete
  9. ye sayang anda agak terlepas.
    saya sudah berusia 19 tahun 2 hari..hee~

    ReplyDelete

thanks =)