Thursday, March 4, 2010

heart

makin lari,ianya makin mengejar.
tiada kejadian pelarian dilakukan.
jadi,tiada adegan kejar- mengejar.
hanya kawalan mampu dilakukan.
namun, aku tetap dikejar olehnya.
terseksa dek pendam yang dalam.
Areefah jangan pernah mengalah!
Ya Allah tabahkan hati hambaMu.





:(

Related Post



10 comments:

  1. thanks for your support dear~

    <3

    ReplyDelete
  2. penyakit hati ker?? apsal ramai sgt nih kena nih??

    ReplyDelete
  3. sebab kita manusia..
    sebab kita kurang bercinta

    ReplyDelete
  4. ak bru break ngn pakwe ak mlm tdi..
    sbb nye pas bce blog ko yg pasl couple tu.. huh.. perit, payah, payah, sekse,sengsara n sgale mcm la.. ksmpulannye jgn la jebkkan dri anda d dlm pcintaan.. susah nk kuar balik..

    ReplyDelete
  5. anonymous i still wonder whu you are =.=
    btw,i understand ur feeling..coz aku pun penah terjebak dengan benda itu..sangat susah nak larikan diri..
    moga istiqamah, dan if apa yang kita buat utk dapat kan keredaan Allah, Allah akan bantu kita.asalkan kita juga nak bantu diri kita..biarla saket sekarang, jgn saket kemudian hari..nak berkorban tu pahit coz syurga itu manis :) moga semua itu adalah yang terbaek~

    ReplyDelete
  6. i m just an ordinary gurl.. just like to follow ur blog.. 4 motivation to myself.. hope u dun mind.. erm, susah kn jauhkn pnyakit hti ni dri kite.. ak pn xtau smpai ble dpat btahan ni.. memg wat krna Allah tpi ak mkluk yg soooo weak.. makin cube lupakn dye makin ak igat.. smpai mmpi2.. wat should i do? really deeply b'srabut........

    ReplyDelete
  7. hee~ :D
    same goes to me..
    aku jugaaaaa sagat2 lemah..
    btw, tahniah la sebab makin berhijrah kepada kebaekan tanpa mempersoalkan benda yang terang2 dilarang..
    that y aku cuba buat apa2 yang dapat strongkan diri..
    make urself busy all the time..
    if buat apa yang akan mengingatkan kpd dia, terus stop n buat benda laen.jgn layan perasaan..
    buat la apa yang menyelesakan hati kita dari terus igt dia..
    jgn cakap tatau sampai ble mampu bertahan..yakin dengan diri!ok ^_^
    dekat kan diri kita denganNya.
    lebihkan bercinta denganNya
    moga tenang,tabah! :D

    ReplyDelete
  8. thanks areefah.. =) isnsyAllah i can do it.. so do u too.. nway.. aku rase tenang la.. cm rase ken macm pas ak break ngan dye.. xtau ape yg ak rase.. sbnrnye ak xla obses ingat kat dye sgat cume aku sedih coz xde supporter ak lgi pasni.. nway.. t'motivasi ak duk kt blog ko ni..
    may God bless u..

    ReplyDelete
  9. thanks..
    remember that you are never alone :)

    ReplyDelete

thanks =)