Tuesday, March 9, 2010

result sem 2

alhamdulillah..
walau pun tak berapa okay,
tapi aku happy n bersyukur sangat..
asalkan tercapai target.
n aku mmg tak target tinggi sangat pun.
asal lepas 3 pun dah oke bg aku ni =.=
apa pun, aku masih berharap tinggi.
aku nak scholarship!!


dan agak mengecewakan pasal my arabic paper =.=
sem lepas, arab la plg tinggi
sem nie arab la yang paling rendah
adakah disebabkan peristiwa yang berlaku di sini?
apa pun, arab tak effect pointer =.=

& pasal EPT tu, aku harap la PASS bermaksud exampted..
if boleh, takmau face dengan subject english secara formal lg..
dan lagi aku berharap.
semua result tu tak dak masalah key in =.=




congrate utk rakan seperjuangan yang laen ^_^




result dah terkeluar ni
bermakna sem baru dah nak bermula T.T
( tak puas cuti )
dan saya jelous dengan kalian yang tade short sem.
oleh itu,
aku sudah bersiap2 sedia zahir batin..


dan memandang kan aku sudah bersara kerja
sementara duk rumah ni aku perlu lah :-

* shoping2 ~_~
* packing barang >.<
* on9 puas2 ( even ske on9 )
* menjadi maid spenuh masa ^_^
* bersenam!! ( areefah sudah d_b ) =.=



Related Post



10 comments:

  1. hohoho
    bgus la dh nk nek class
    good luck on ur study
    ;D jgn asyik dok on9 jer
    ahahahah ;D

    ReplyDelete
  2. huhu. jeles nye efa da dpt tgk result.
    kite tak kua2 lagi. -.-"

    ReplyDelete
  3. la x kuar lg??
    xpe2~ape2 pon aku tetap kawan ko yea~`

    ReplyDelete

thanks =)