Monday, June 7, 2010

gath 1991 - 5 jun 2010



Nur Areefah
Sarah Najwa
Norshazwani
Syafeeq
Amir Fazwan
Zufayri
Khidir
Syazwan
Asyraaf
Faiz Syahmi
Rafique

again, gath yang sepatutnya dihadiri oleh 50 orang dan lebih hanya dihadiri seramai ini =.='
sebelum ini gara-gara hONE nONE, tapi kali ini sebab apa..? X_x
kebarangkalian ketidak sudian dari mereka.
tapi tidak mengapa kerana semuanya hanya dirancang last minute.

aktiviti-aktiviti :
-mensayukan dan mengalirkan air mata dan hingus menonton lagenda budak setan
-menjamu selera di oasis
-cuci mata di MPH ( aktiviti rasmi bagi pelajar-pelajar yang konon-konon skema )
-cuci tekak di makan place untuk celebrate birthday amir fazwan dan faiz syahmi.

oasis~
happy birthday amir fazwan dan faiz syahmi!
sorry no hadiah, ni jela mampu XD
thanks to '61' orang yang sudi menjayakan program ini.
thanks utk rafique yang menyumbangkan gambar2 yang terbaek!
thanks sarah atas support!
n others yang tak datang tapi kalian tetap dihati kami ^_^
no paparazzi plzz!!

Related Post



12 comments:

  1. bile jer aku x join, ramai lak laki

    ReplyDelete
  2. faiz laki tak ske kau join LOL

    ReplyDelete
  3. aku kat perak seh masa ni. huhu

    memang aku takde jodoh kot ngn gathering. asal ade gathering je, aku takleh datang. asal aku takleh datang je, ada gathering. huhuuuuuuuuuu :(

    ReplyDelete
  4. hoho nina.aku setia menanti kedatangan mu

    ReplyDelete
  5. ak da kate da tipu je 20++++ tuu~
    haihh...
    meh ak g kejo sorag2 sape yg kate attend tp x attend pon...huhuu~
    neway...epy besday kedue2nye...huhu~

    p/s:buwat time besday ko la epah..konfem gegar mid!haha

    ReplyDelete
  6. i tag u!itag u!
    btw..mana pi chatbox ko?

    ReplyDelete
  7. ah, gambar aku tak penah ade!
    haha!
    tapi, suatu hari nanti,
    mesti ada punya.
    bila?tunggu je lah seploh tahun lagi.waktu tu gath dah beranak pinak.lagi mantap kot.

    ReplyDelete
  8. same gak rain,,
    gamba aku pon x penah ade...
    mmg xkan ade kot..=.='

    ReplyDelete
  9. izrin cb ada kt buku tamu

    yang tak pernah ada, harap lain kali kalian ada :D

    ReplyDelete
  10. kewlest bufday ever...
    thanks to all...
    =)

    ReplyDelete

thanks =)