Monday, June 28, 2010

habisss :|

ukh! hati masih menggelegak kepanasan =.=
aku telah tiba di syurga bernilai beberapa minit lalu.

semalam pagi ahad aku bangun awal ( seperti selalu =.= )
menanti famili aku menjemput untuk ke UiTM Shah Alam.
naik kereta je penuh dengan barang2 dak afeeqah n adeelah ~__~
nak mula masuk la katekan, kalu leh nak angkut satu rumah.


pada mulanya aku teruja untuk berjumpa kawan-kawan yang masuk sana juga.
dah mesej2 dengan yeen nak jumpa tapi tiba disana aku kemabukkan la plak X_x
bila mama tanya tak makan lagi ke masa kat hostel tadi
aku jawab em slow-slow 
( kalau tak mesti kena marah lagi2 kalau tahu aku mmg takkan keluar bilik utk beli makanan time hujung minggu ) 
so aku diam jelaa =.=
sampai kolej mawar aku membuta then dah rasa sihat tapi tak sempat dah nak jumpa

kami meneruskan perjalanan ke R&R seremban
g bermalam sebab nak hantar adeelah ke KLIA plak isnin pagi

pagi buta tadi dah bertolak ke  KLIA sebab nak check in jam 7 pagi



k tata :|

so sekarang rumah kekosongan tggl mama n abah

mama & abah - johor
adeelah - pen state
areefah - negeri sembilan
afeeqah - selangor
ameerah - melaka
semula lain-lain negeri.
lepas ni semua anak dara dah kawin lagi la tak ada orang kat rumah =.=


then aku bertolak ke nilai
geramnye kne tulis nama sebab balik lambat
tak pernah-pernah dia amik nama sapa balik lambat X__x
tercemar kesucian nama aku yang cun ni =.=

sampai dalam kul 10 lebih then sempat lg update blog
k jap lg kul 11 ada kelas =.=
tata~



Related Post



10 comments:

  1. ble keluar umah bereri kite dah besar

    ReplyDelete
  2. huu
    nasib baek aku ade adik kecik umur 4 thn.. kalau tak parents aku pun tinggal berdua je..ngee

    ReplyDelete
  3. sian mereka
    dulu2 meriah jer rumah mse kcik2
    dh bsar masing2 bwk diri
    sbb tu larh dh bsar nnti ak nk bwk parents tinggal kt Istana ak skali

    ReplyDelete
  4. purak2 blur~
    ko masuk mane eh? jeng3

    ReplyDelete
  5. lop nanti kalau impian kau tu tak tertunai aku boleh je bagi kau tumpang kat kayangan aku.nak bawak parent sekali po boleh

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    ReplyDelete

thanks =)