Sunday, July 11, 2010

mayat hidup

pernah tak rasa life kalian macam zombie?
ni bukan cerita pasal game plants vs zombies



kalau main plant vs zombies baru best =.=
ni lah yang aku rasa sekarang X_x
well, musim exam nak mejelma baru nak merasainya =.=
dalam hidup aku pernah merasai benda ni 2 kali
1st masa aku ambil course physical science dlu
aku tak paham apa lecturer tu ajar
aku g kelas fizik umpama mayat hidup
bila balik bilik nak buat latihan aku rasa macam apaaaaaaaaaa nie? !@#^^&*())

dan sekarang kelas accounting plak aku rasa begitu X_x
tapi belajar account tak la seteruk aku belajar physics kot
cumanya bila aku study untuk prepapation untuk next kelas mmg tak paham apa
then bila lecturer sedang ajar aku tak de la rasa macam mayat sangat
tapi bila nak revice smula dan buat latihan2 aku rasa macam apaaaaaaaaaaa ni =.=

ntah la, mgkn sebab lecturer treat aku macam dah ada basic
coz mostly classmate ada basic.
ada 2,3 ketul je sebasib macam aku
apa pun, sila la rajin cari inisiatif sendiri ye areefah!

anyway,
kelas math terbaik!
lecturer math mmg terbaik lahhh <3


ok, next week adalah musim paling busy.
penuh dengan quizessss dan mid sem exam start.
oleh itu, NUR sedar la, sem ni la sem paling membunuh ( exclude sem 1 )
hentikan mimpi-mimpi anda!
ALL THE BEST!

Related Post



27 comments:

  1. hah?ada ke zombie nak kejar kamu? =.=

    ReplyDelete
  2. ngahahaa zombie pun tak sudi nak keja aiZ =.=

    ReplyDelete
  3. ak dh byk kali blek bilik jdi "apaaaaaaaaaaa ni" gak
    xpe la paper hal pun buat yg terbaik
    xde bnder xsusah yg xsusah utk kte phmkan..

    ReplyDelete
  4. knp kau perlu tiru aku? =.=

    btw all the best to u too..
    tak semua benda susah dan tak semua benda senang tu senang

    ReplyDelete
  5. masih sweet dan cun dalam umur 9TEEN

    ^_^

    ReplyDelete
  6. ^__^ 19 ke.. ingatkan kecik lagi.. gagaga ^__^ study mane?




    Aiz latest entry
    Bahaya di tempat yang ade WiFi
    jana wang yang terbaru blogger
    Kehebatan iklan pada minda kita
    Facebook vs blogger



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete
  7. 19 tu mmg kecik lagi laa..

    cfs iium nilai =.=

    aizzz?

    ReplyDelete
  8. aiz dah tak sambung belajar... sekarang terus ke kareer designer
    ^__^


    areefah amik course ape?


    Aiz latest entry
    Kenapa blogger nak bersaing? haishh
    Bahaya di tempat yang ade WiFi
    jana wang yang terbaru blogger
    Kehebatan iklan pada minda kita



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete
  9. wosh! menarikK~~
    design aapa?

    course : economics n management sciences~

    ReplyDelete
  10. aiz design blog, graphic, banner, banting, tshirt, bisnes kad... dan bagai bagai lah.. haha ^__^



    Aiz latest entry
    Kenapa blogger nak bersaing? haishh
    Bahaya di tempat yang ade WiFi
    jana wang yang terbaru blogger
    Kehebatan iklan pada minda kita



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete
  11. wah?!! snirik2 ke?
    dah gtau dah course econs =.=

    ReplyDelete
  12. psychologist ^_^
    inshaAllah~

    designer ke..boleh jugak.hee

    ReplyDelete
  13. ^__^.. keje aiz bebas je.. tak sangkut ngan mane mane piak.. so, i like my way.. ^__^ be the boss and be the worker.. ^__^

    ReplyDelete
  14. sdn. bhd la nie?wah mantop nyer..
    best buat bisness snirik2 nie..huhu

    ReplyDelete
  15. ^_^.. psychologist pun best juga..
    senang kenal people punya sifat

    ReplyDelete

thanks =)