Saturday, July 24, 2010

new family members ^_^

really happy ^____________^


semalam start usrah first untuk sem ni :)
setelah lama start sem aku ternanti-nanti.
memang tak dapat gambarkan betapa gembira bila bersama mereka.
dah la sem lepas memang aku menang tak berkesempatan bersama usrah.
well, sem lepas aku duk kat hostel 3hari je dalam seminggu then balik rumah =)

so nak memperkenalkan la sikit pasal new family members ni.
naqibab aku kak salhalida, cikgu addmath sekolah sains seremban.
single kan kak?tapi tak tahu la still available ke tak XD
sibling : hajar, engku khadijah & syafiqah mursyidah
all of us fondation of economics students :D

seriusly rasa sangat kekosongan bila tak ada usrah.
rohani aku kebulur.
nak suruh aku g taqlim memang tak constant la.
kalau rajin baru pergi =.="
mungkin dalam usrah aku rasa betapa hebatnya kuasa ukhwah,
tu lebih semangat untuk pegi.
sepanjang hidup kita adalah waktu untuk dididik.
tarbiyyah sangat penting untuk membentuk kita menjadi 'manusia'
tanpa semua tu memang kita akan RUGI! RUGI! RUGI!
jadi, sudahkah anda join usrah?atau memilih untuk rugi?
pilihan ditangan anda~


Stick Figure Family at FreeFlashToys.com


love u all lah!!! :)

oke, pagi tadi baru selesai mid sem exam untuk sem ni,
jadi, ayuh berfoya-foya!! ^_^

Related Post



18 comments:

  1. efa tolong kirim salam kat kak salhalida tu..
    rsenye penah jumpe mse jd faci program KBM (keindahan bersamamu) dekat sekolah teknik tuanku jaafar, seremban

    nme ak Aisyah Nazirah, intec, kawan izrin & bdk rep yg x berape nak aktif.. haha ~

    ReplyDelete
  2. ok, inshaAllah..i know u laa..huhu..
    mggu depan jumpa kak sal lg ^_^

    ReplyDelete
  3. usrah...makanan utk rohani~~

    ReplyDelete
  4. sekolah sains seremban? err

    adam sibukkkkkkkk je

    aku sayang ummi lebih.. wahaha

    ReplyDelete
  5. haah.knp mira?

    erk,jgn gaduh sebab aku..adam slalu jadi orang 1st walopun dia last XD

    ReplyDelete
  6. baguslah satu aktiviti yang sangat baik

    ReplyDelete
  7. aktiviti yang bagus utk zabir batin XD

    ReplyDelete
  8. *zahir

    mmg best kalau dpt ahli usrah yang paham ~

    buat usrah kat anak2 kau tu efa~^_^

    ReplyDelete
  9. opsss zahir =.=

    ngahaha anak2 juga ada keluarga mereka yang lain...kui3

    ReplyDelete
  10. cik nur!!!
    mari kita berfoya-foya bersama!!!
    ana keboringan ketiadaan enti...hoho

    ReplyDelete
  11. mmg best bler diigtkan
    ak xde join usrah2 cmnih @@"
    tpi kt tmpt ak bler abis maghrb inshaAllah ad cm tazkirah skit
    xD kre ok la tuh dpt gop berigt ari2

    ReplyDelete
  12. hoho bagus la kalau hari2 g masjid or surau.sebab aku rasa mostly tempat ada tazkirah after maghrib.. dan subuh jugak ( time plg tak ramai org pergi ) =.=

    tapi usrah ni penting jugak..better join laa..dapat bonus~
    semua orang mengejar bonus kan~

    ReplyDelete
  13. yup..selalu, pas s0lat imam bace hadis..
    *jarang hadir, jadual x mnentu..arap ckup mknan batin, sbb tu jer bekalan yg ade..-_-

    ReplyDelete
  14. ianya mgkn susah untuk cukup.jadi,sila kejar dengan melakukan lebih banyak usaha~

    ReplyDelete

thanks =)