Tuesday, August 10, 2010

ayuh dapatkan BONUS. promosi hebat!!

kalau jalan-jalan kat shopping complex ke mana-mana ke,
sapa tak ter attract dengan PROMOSI-PROMOSI!
lagi-lagi kat tempat yang ada banyakkkkk less dan sale tu..woooo!
senyum sampai ke hujung kepala..

kalau ada contes apa-apa lagi yang hadiah lumayan kita semua duk pakat kejar nak masuk.
cabutan bertuah,dan contes tag kat blog pun banyak,
masing-masing akan muncul dengan entry masing-masing utk dapatkan hadiah tersebut.
tak nak lepaskan peluang..

so jom la kita dapatkan BONUS untuk kali ni plak.
memang berbaloi-baloi :)
tak susah nak dapatkan BONUS ni.
tak perlu entry, takperlu tag.
nak tag pun boleh je..
BONUS ni tak datang selalu.
setahun sekali je..
so nak lepaskan peluangkah kita?
( click kat gambar untuk maklumat lanjut mengenai BONUS )
meh aku tag BONUS ini untuk semua blogger xD



gambar dormmate bersiap untuk ke menunaikan tarawih.
agak sadis bila aku tak dapat join bersama.
aku tiggal dalam bilik sorang-sorang dan sangat sunyi.

apa pun, aku berharap ramadan kali ini lebih baik dari ramadan sebelum ni.
jadual harian sudah diubah, dan harap aku istiqamah.
ingatkan aku dapat sambut hari pertama ramadan ini, tapi takde rezeki X_x
memang sedih tapi,
moga hari-hari selepas ini lebih bererti.
rindu untuk berpuasa bersama famili,
rindu untuk berpuasa bersama kawan-kawan di mrsm muar,
rindu untuk berpuasa bersama kawan-kawan di uia pj
ini pertama kali aku berpuasa disini.

selamat menunaikan ibadah puasa untuk semua :)

Related Post



6 comments:

  1. SELAMAT BERPUASA di bln ramadhan..SEMOGA KETEMUI BARAKAH&NUR NYA..amin~

    ReplyDelete
  2. JMR thanks
    selamat berpuasa juaa~

    ReplyDelete
  3. Selamat BErpuasa Areefah :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SALAM RAMADHAN

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa juga utk nabilah :)

    ReplyDelete

thanks =)