Wednesday, August 4, 2010

hidup tanpa kekasihku alaMaya

halu..pergh lama tak online =.='
aku berjaya tak on hapir 24 jam ^_^
ok, nak bercerita pasal ahad lalu.

hari yang sangat-sangat happy sampai aku rasa nak bunuh diri.weee~
aku dan rakan sebilik telah berfoya-foya ke sunway pyramid
baru la rasa ada life dari berdating dengan kekasih alaMaya


pagi tu aku la bangun paling lambat =.=
tapi, menarik sebab pagi weekend bilik sangat meriah sebabsebilik tak tidur lepas subuh.
kalau tak, memang sunyi habis xD
kawan-kawan semangat siap,solek segala.
aku siap update blog lagi, then mandi paling last.
dan aku plg awal siap =.=
then baru aku perasan, perhh semua pakai shawl.
aku je pakai tudung normal =.=
then turun, ada budak bilik bawak sorang lagi pakai tudung.
oke,ada geng.
haha lawak, sanggup cover jeans dengan seluar tidur semata-mata nak lepas dari mak guard xD


dan lagi posing sementara menunggu kereta yang di sewa.janji sebelum pukul 9, tapi datang dekat pukul 10.
sempat lagi aku dan ayuni main ting-ting kat tengah-tengah jalan tu.




kami diangkut oleh 2 biji kereta. aku dalam ni ( sapa tak nampak aku yang besardalam tu,tak tahu nak cakap apa )
dipandu oleh aina, dan muatannya adalah aku, ayuni, wani, dan leha. balik tu ayuni plak drive.



dalam perut kereta ni plak ada ain, gda, jeni, ira dan dipandu oleh syida.
manual tuuu..respek sama kau la syida.. balik tu syida jugak drive sebab dia je berani bawak manual =.=




first activity when arrive there apa lagi kalau bukan session possing =.=




main reason ke pyramid, apa lagi kalau bukan skating :)
happy sungguh sebab semua sudi berskate bersama walaupun ada yang takut.
tapi at least try daripada tak try!! sayang korang laa~ baru la unite!!!
how far is faw, how high is high, U'll never know until U try~




colourfull!! cari mana tangan aku xD
main skate sekejap je..
dari pukul 12.30 sampai 2.
aku rasa macam amin 2 minit je ~_~





lepas penat, kami pergi melantak kat pizza.pastu plak shopping sakan.
aku terpaksa pakai cermin mata kalis sales demi berjimat.
tengok jelaa depa duk shopping barang-barang branded tuu..



aku ada nafsu nak bershopping kat kedai buku popular je..
beli 3 ketui buku je..
saat paling sadis bila kad exp 31 july, dan time tu 1 ogos X_x




dimana-mana boleh posing.dalam lif pon boley~
then balik.
really enjoy that moment.
tak ada istilah untuk menggambarkan betapa aku sayang la kalian xD

ada lagi kisah bersama dormmate

Related Post



10 comments:

  1. nak g dengan aku lagi ?
    haritu tak bg ak ikut :|

    ReplyDelete
  2. ala, main main je masa tuh.
    nak!
    weh. ada spelling error kat entry ko. carik sampai dapat. haha

    ReplyDelete
  3. jumpa dah awal-awal lg
    malas nak edit =.=
    sapa tak paham ketuk kepala la XD

    ReplyDelete
  4. wah..seronok tul kamu semua yer...rindu lak zmn belajar dulu...

    bila dhkerja...kwn2 bawa haluan masing2..mmg susah nk jumpa dh..


    jom ke APA KATA HATI pulak,
    RAGAM SI BLOGGER

    ReplyDelete
  5. nabilah,
    tu la..mmg tak de lagi seronok dari zaman belajar kot..saya pun rindu zaman muda-muda dulu ;P ;p :P

    ReplyDelete

thanks =)