Thursday, August 19, 2010

kalau hari-hari busy begini mesti best

hoho >.<
sebab nak test today, aku tidur lambat la seperti biase..
so memang tak ada istilah sahur lah.
seperti biasa, lepas subuh dalam kul 8 camtu aku tidur.
camne nak gosok gigi?? X_x


test accounting jam 11, then ada briefing untuk ubs.
ubs stand for apa?aku tak tahu.
jam 1, balik bilik untuk solat,
then kelas math jam 2.mdm bersemangat nak motivate student, so kelas sampai 5lebih =.=

aku terkejar-kejar balik bilik sebab meeting karisma jam 5.30.
sepatotnya pukul 6.15 tapi start lambat sikit.aku g dalam kul 7 tu.
aku dah boleh bercakap today, alhamdulillah..so kena lah jugak bagi tazkirah.
since usrah kat masjid, aku ingat nak tunggu sampai tarawikh sekali.
then dapat dapat tahu ada meeting fscc kul 8.25 =.=

meeting utk jadi fasilitator untuk program lead train 1st year student.
tapi aku tak dapat join sebab clashing dengan program katibah karisma hujung minggu ni =.=
aku hantar mesej, aku tak dapat jadi fasi sebab ada event lain, so perlu ke aku datang meeting.
tapi dia tak reply, so aku siap-siap nak g meeting dari masjid.
dah nak sampai, dia bos baru reply aku tak perlu datang =.=

malas nak patah balik ke masjid, aku balik bilik.
sampai bilik, tergerak hati pulak nak pergi tarawikh berjemaah.
ok,mahu tidur awal malam ni.oyeah..
selamat malam

Related Post



9 comments:

  1. hakhak.. tak pegi terawih lah tu... ^__^

    ReplyDelete
  2. walaupun penat, tapi best sebab kite takkan ade masa utk fikir perkara lagha =)

    ReplyDelete
  3. aiz > bawah sekali tu ada cakap tergerak hati nak pergi, meaning aku pergi lah tu =.=


    mira > tu yang aku suka tuh. bukan penat mane pun..hee~

    ReplyDelete
  4. test apekha? =.="
    manade test..huhuhu

    ReplyDelete
  5. pergh.. terbaik pnye busy! haha.. btw study mane tah skang?

    ReplyDelete
  6. penat sbb busy la best,
    takda masa nk pikir psl mknn,lapar
    =D

    ReplyDelete
  7. lapar la best, tak ada masa nak pk pasal busy ;P

    ReplyDelete

thanks =)