Monday, September 13, 2010

buang karen je kalau nak tension sebab lelaki

Show encrypted text

hanya yang tahu password sahaja boleh baca :D maaf.

Related Post



30 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. terhegeh hegeh.
    walaupon macam kejam kan bia je cam tu.
    tp tuh je caranya.

    ReplyDelete
  4. tak kejam.dia yang kejam kat diri sendiri..dan dia yang kejam kat kite.tak gitu? =.="

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. knp kau rasa begitu?kau ada buat salah dengan aku ke..
    dan kau stop following blog aku dan block facebook??
    im just asking..

    ReplyDelete
  7. knp kau rasa begitu?kau ada buat salah dengan aku ke..
    dan kau stop following blog aku dan block facebook??
    im just asking..

    ReplyDelete
  8. ttebe aq rase bsalah kt hg~~
    sori la klu grauan aq mlampau~
    ~mood blur~~~
    @.@

    ReplyDelete
  9. seriusly yang aku type ni tak ada kena mengena dengan kau.no offence~

    ReplyDelete
  10. xde salah len..cme klu gurauan mlampau tu sori la ek..
    ~hjt dihati nk hapuskn sume networking social..
    ~sume org(rep & grup) aq tpkse blok sbb bhye(leh je bgtau,tp xleh tulis kt sni)

    ReplyDelete
  11. mgkin aq tpkse wat account fb len~~

    ReplyDelete
  12. ok,its okay..
    kalau nak bgtahu sebab nya,just bgtahu..kalau tak nak bgtahu, i dont mind

    ReplyDelete
  13. kua code plik2 je o.O
    kau tlis dlm bhse IT ke =.="

    ReplyDelete
  14. tanpa password dia keluar kode2 mende tu lah

    ReplyDelete
  15. bila dah password, malas plak nak baca yg berjela-jela.... hahahahaha... mmg x kenang budi.... btw thanks eh...

    ReplyDelete
  16. ape password nye? ples..i really need to read it for making me calm...

    ReplyDelete
  17. boleh nak bg, but i need to know who are u..coz ada isu sensifif sikit dalam ni dan tak sesuai untuk tontonan umumm..huhu

    ReplyDelete
  18. nyibbuk jap...
    nak tau gak efa..
    b0lela..
    hihi ^^

    ReplyDelete

thanks =)