Thursday, September 23, 2010

kelucahan tu yang membuatkan dah tak suci X_x

haaa..ni yang aku tak suka ni..
bila benda-benda macam ni terjadi, maka jatuh laa saham aku sebagai wanita yang cun ( ok, tak ada kena mengena )
memang serba tak kena jelaa aku, dah la musim exam..

semalam roomate aku duk cerita pasal sorang artis ni.
aku ni memang ketinggalan laa pasal artis-artis ni,
aku tak kenal depa, tapi je depa kenal aku.
aku tanya yang mana, roomate aku duk describe artis tu tapi aku masih tak kenal.
so aku nak google image artis tu.
type laa nama artis tu, dan ada la pic lucah kat situ X__x
aaaa..rosak otak aku weyy!
dah lahh esok tu nak exam X________x



lepas tu hidup aku dah macam tak tenteram =.="
macam biasa, malam-malam aku stay up sorang-sorang,
so pagi tu lepas subuh aku tidur lah konon-konon nak sekejap.
set alarm kul 8, snooze sampai lahh pukul 10..ngaa~
lepas bangun, terus ngadap buku lagi.
eh, on9 dlu sekejap, then terus mengadap buku =.=

dan malangnya,
aku dengan semangat nya selepas nak pergi exam pukul 2.30,
aku siap paling awal tuuu~
tiba-tiba teringat harini hari rabu!! kena pakai tudung putih,,,tedakkk!!
terpaksa la iron tudung putih lak..
dan tiba-tiba teringat roomate aku kena tahan dengan pak guard sebab tak pakai baju kurung..
ahh~ malas laa nak iron baju kurung pulak..



lepas exam, aku sampai kat bilik aku blogwalking lahh~
tiba-tiba aku jumpa gambar lagi betul-betul lucahhh~
nampak terang jelas dan nyataaaa~
~!@#^&*()_)(*&^%$#@!
( link dirahsiakan ) huhuhu
dah laa esok exam subjek killer X___x



apesal aku kalut lebih,hoho
macam suci habis tak pernah tengok lucah pulak kan..kui3
tapi memang aku tak pernah pon =.="
cumanya agak tipu laa kalau muka duk asyik on9 tak pernah TERtengok lucah kan~
lucah tu dimana-mana ada o.0
cuba la type apa je kat google tu, suggestion nya semua pasal lucah-lucah.
kalau tak tekan situ pun, ada jelaa kadang-kadang iklan yang agak lucah tuh kan~
apa pun, kawal lah dalam dunia yang tanpa sempadan ni..



* gambar-gambar yang tak tutup aurat tu pun boleh dikategorikan lucah tuhh~
gangguan seksual~ so tutup laa aurat anytime anywhere =D

Related Post



38 comments:

  1. aku paham.... tmbh lg yg aku nih...
    lg byk dugaan.... x kuar umah pown, dlm umah pown ad dugaan... yg aku plg x ska... ad manusia guna laptop aku tgk benda tuh... cis... jenuh aku nak mandikan mandi wajid utk laptop aku... ssh btui nak buang kotoran2 trtinggal kat laptop aku... kurang ajar disitu... benggong sapa pakai laptop aku utk kerja2 cam tuh...

    ReplyDelete
  2. kadang2 if orang x masuk web2 cmtu pun,gambar2 iklan masuk jugak dlama history kita.btw mmg kita xleh bendung kot benda ni.
    asyik click this to view more.
    then ade gambar !@#$%^ sebelah tu.

    ReplyDelete
  3. mana hg tahu orang gne laptop hg tgk benda tu?join sekali ka?hua3~ =.=

    ReplyDelete
  4. syafeeq >
    mmg kau bukan selalu click ke XD
    btw, yang aku tgk ni dia tak de click more pun, terang2..huhuhuh..tapi aku TERscroll bawah =.=

    ReplyDelete
  5. ceit... aku tgk history broswer ar... kan bleh check...

    ReplyDelete
  6. asyraaf >
    macam syafeeq cakap tu, mgkn iklan kot =.="
    ke kau yang tgk tapi lpe?ekeke

    ReplyDelete
  7. adoiyai~~~ lps aku on9... aku sll clear history n cookies... so, sbb tuh aku leh tawu yg mn iklan ke x... klu iklan, skit jer... nih depa siap download lg... kantoi ar, lupa delete... klu delete pown, aku bleh trace lg... so aku tawu keja diaorg...

    ReplyDelete
  8. asyraaf >
    apesal tak tegur je?
    tp bukan ke laki normal selalu begini?
    ( someone told me before ) =.=

    ReplyDelete
  9. ya, mostly diaorg said kerja laki normal, bisa ar... klu aku tegur pown, diaorg hit aku blk... "eleh, hg dulu pown 2x5 ja..." uhm... ssh klu org ungkit sejarah lama... yg aku bleh buat, block link jer la tp byk kowt sumber2 haram jadah... makin bertambah ad... jenuh ar aku update nak block setiap hari...

    ReplyDelete
  10. asyraaf>
    indirectly, aku tahu sejarah kau =.="
    huhuhu..then, jgn bg mereka pinjam laptop if buat lagi..karang kau jugak dapat 'saham' tu~
    teruskan je nasihat depa~

    ReplyDelete
  11. betul lucahn berada dimana2 kecuali di blog aku

    ReplyDelete
  12. fakhrur>
    sorry to say, blog kau ada iklan2 yang 'lucah'
    dont u realize that?

    ReplyDelete
  13. erk. aku tak pnh cek lak. kalau search laki pulak amcam? hehe

    ReplyDelete
  14. af>
    tekan laki lagi laa kan~
    tak tersebut XD

    ReplyDelete
  15. T____________________T
    benak otak!
    haha~

    ReplyDelete
  16. pronography semasa belajar amat penting...untuk mengembangkan otak yg semakin tepu...hehe

    ReplyDelete
  17. selalu buat ke? >.<
    mmg kembang habis laa otak tu nanti, masuk air~

    ReplyDelete
  18. taw xper..taip la nama pompuan atau lelaki..mesti ader yang lucah2..
    lagi2 tulis nama artis..
    erm...kalau ko taip nama 'melayu' kat google pon banyak taw lucah...
    aneh tol orang melayu skunk...

    ReplyDelete
  19. nas>
    taip jelaa apa2 pun kan?
    semua cam tu jugak..aiyoo~

    ReplyDelete
  20. ha..betul tu...bnda2 ni ada di mana2..kdg kala bukanniat kit apun nk tgk...tp terkeluar sndiri..huhu

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    WATAK ATOK DALAM ESC

    ReplyDelete
  21. tu kita yang takde niat..yang TERada niat tu mcmana pulak kann.ekeke

    ReplyDelete
  22. Bodohnya orang yang search2 macam tuh. macam dah takde keje lak. Main game omgpop lagi bagus kan kan?

    ReplyDelete
  23. rasyidah>
    bukan kamu ke yang selalu search..?ekeke..
    main omg pop tak best, study untuk PMR lagi best..kui3~

    ReplyDelete
  24. itu belom masuk lagi malware. sedar2 terpampang XXX kat screen ms tgh kusyuk google topik yg cikgu surohh

    Entry terbaru dari makk: Wedding Meletop

    ReplyDelete
  25. blog aku lagi banyak lucah. nama aku je pon dah banyak lucah dah. hahahahahahaha~

    well., we cannot block people from what they're doing., but we can block ours. cuba hindarkan diri seboleh mungkin lah. :)

    ReplyDelete
  26. Of course are a the end of riser similar to me, that won't a fact of life. It is primarily the experience essential most profitable in a original joining as well as its to consider thought that a wedding day indicates. Following, Flavia in addition has Flavia Formulation 700 that may be certainly undersized though very beneficial. When you are planning for everyone lasagna because serious satellite dish, wish to keep to the Italian design template and still have horsdoeuvers whilst tastiness linked with Tuscany. Can they be a form of mission might utilize all of your Nintendo wii? This could easily simply help support the Guaymi the community, for the reason that promotes a demand to gain crafts plus naturelle heritage, truthfully outdoorsmen probably know this particular is known as the breakable men and women.

    Here is my web site :: cuisinart coffee machine cleaning

    ReplyDelete
  27. Information about Ten to twelve ounces each and every day is usually recommended.
    For the most part, we will have third assorted categories of Kenwood
    children's finger machines which you might decide upon to positively are perfect for the. Little is sparkling compared with the number brewing your own healthy smoothies in their house. Around the other hand, they inclined to scratches whilst and definately will usually upheld nutritional aromas.

    My blog post ... tank Mixer design

    ReplyDelete
  28. The different one or other on top of that mechanized styles as
    well as a practice filth and debris wrinkle removal our consist of from your fruit flesh.
    You likewise will want consider possibilities all else
    the fact that Topic is capable of. Preferably should quiet down planning a iced alcoholic beverage?
    Further, saving money main high quality juicers need heat to assist
    pull from the called for chemical compounds.


    my site best twin gear juicers :: ::

    ReplyDelete

thanks =)