Sunday, October 24, 2010

menyingkap sem 1 2010/2011

 thanks for
the memory


















gonna miss them..
D-1-08 sem 1 2010/20100
athirah, wani, aina, aisyah, aisyatul, mira perak, sheda, nad, 
selamat ke gombak..seriusly akan rindu kalian bangat.
sarah, ayuni, ain penang, gda, ain kelantan, mira ganu, fatini, ezzah, azwa, ira.
hope kita masih sebumbung sem depan.
tak sabar nak jumpa kalian.
aku mintak maaf sangat salah silap.
aku selalu jarang bersama korang sebab sibuk dengan alaMaya dan study
aku selalu memekak lagu jiwang time study =.="
aku kadang-kadang tegur yang korang tak leh terima sebab dah biasa dengan 'kesalahan' itu.
tapi aku paling mintak maaf sebab aku jarang tegur sapa yang buat salah tu >.<'

aku suka sem ni, sebab hidup sem tu la sem paling mencabar.
semua core course.
dan aku dah start melibatkan diri dalam society >,<
ok, mood dah hilang so, update sampai sini je ^_^




Related Post



3 comments:

  1. MASA BANYAK MENDIDIK KITA. BE HAPPY, BE TOUGH FRIEND. MAY ALLAH BLESS :)

    ReplyDelete
  2. bes ke msuk poli tek....

    ReplyDelete

thanks =)