Saturday, October 30, 2010

proses membunuh diri

kerinduan kat blog sudah
agak terubat
dah lama rasanya tak online gara-gara kesakitan yang berlaku kat kekasih aku ni.
tapi alhamdulillah kali ni beliau tak perlu masuk wad.

beliau sakit, bererti aku pun sakit,
dan bila aku cuba untuk merawat beliau bererti aku juga sedang merawat diri sendiri.
bila aku rawat, selalunya akan lebih kepada tak sihat, maka aku jugak umpana sedang membunuh diri >.<


sem lepas aku dah format laptop.
sem ni kena lagi =.=
walaupun aku dah pernah format sendiri tapi aku still masih takot kurang yakin utk format sendiri,
dan memerlukan supporter =.="
dulu aku tak berani sebab 1st time, tapi aku dah simpan semua data-data dalam external HD.
tapi kali ni aku tak simpan apa-apa pon.
tu takot salah step je, hilang segala bagai nyawa aku tuh.


thanks sifu sebab sudi menolong >.<

dan sebab utama aku format adalah sebab windows cannot connect to any network.
tiba-tiba je dapat surat cinta macam tu.
nak tak nak, kena format jugak lah kan, sebab macam-macam sudah dilakukan tapi masih tak menjadi.
dan kemudian jeng3, jadi lah ^____________^

dah boleh jumpa wireless ^_^

dan masalah nya lagi, dah lepas register aku kena la register balik wireless iium-community nih.
aku konon-konon nak try buat sendiri tapi tak menjadi =.="
maka aku terpaksa la menyusahkan dan memeningkan kepala saudara kimi arimi.
lepas dia bg manual kat aku dan aku godek-godek walaupun pada mulanya tak menjadi tapi akhirnya berjaya jugak ^___^
thanks a lottee!! =D

sekarang adalah masa untuk aku download segala bagai xD

Related Post



5 comments:

  1. apa yang comel tu selain aku?keh3

    ReplyDelete
  2. aku tak pandai format.lepas ni boleh la kau buat bisnes format memformat.

    dekat aku free je la ea?

    HAHAHA

    ReplyDelete
  3. tunggu kau officially jadi adik ipar aku dlu baru akan free

    ReplyDelete

thanks =)