Saturday, November 6, 2010

nama pun perempuan

perempuan tu jugak merujuk kepada
gadis atau wanita atau muslimah

atau apa juga istilah yang dipanggil untuk makhluk yang macam perempuan
tak perlu aku terangkan ciri-ciri fizikal perempuan >.<'


  contoh gadis idaman 1malaya

walau  happy-go-perempuan lucky macamana pun,
walau seceria mana pun dia,
tentu ada jugak masanya dia akan tacink.
ada jugak masanya air matanya menjadi sangat murah
biasa lah, sebulan sekali at least tu >.<'
ye dak?
tapi tak semua orang mampu memahami wanita dengan sedalam-dalamnya.
sejauh manakah kita memahami wanita atau pun diri kita sendiri?

^_^'

Related Post



31 comments:

  1. Nur Areefah
    We are what we think.BE POSITIVE!

    ReplyDelete
  2. setuju.kadang2 bukan sebulan sekali...berkali-kali dalam sebulan..

    :)

    ReplyDelete
  3. tu mmg jenis kuat tacink kalau mcm tu ;p

    ReplyDelete
  4. hahaha permainan emosi ja tu...
    p/s: slalu wat gak kot.. adei

    ReplyDelete
  5. hehe biasa la.nama pun perempuan xD

    ReplyDelete
  6. betul3.. saya selagu gadis
    disini amat2 menyatakan persetujuan
    dengan entry nie :)

    ReplyDelete
  7. tacink...hehehe..

    tp betul tu...paling tak pun sebulan sekali sure akan terlebih snsitv.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SELAMAT PENGANTIN BARU

    ReplyDelete
  8. tapi tak semua orang mampu memahami wanita dengan sedalam-dalamnya.
    sejauh manakah kita memahami wanita atau pun diri kita sendiri?


    and ada org ckp, ladies won't understand men's love. they can love more than one woman. haha. and that doesn't mean they aren't loyal.

    :D

    ReplyDelete
  9. sufiyyah..cam best jer kte2 tu..haha..

    ReplyDelete
  10. liyana, mmg best pun. haha.

    and org yg ckp itu adalah seorang lelaki dewasa. dan dua orang lelaki remaja mengakuinya. haha.

    ReplyDelete
  11. nabilah > thanks bersetuju walaupun anda tak berapa nak gadis >.<

    ReplyDelete
  12. yana > yaaa, mmg aku perempun =.="

    ReplyDelete
  13. nabilah > tu la kan..sebulan sekali tu rasa cm semua benda tak kena

    ReplyDelete
  14. sufiyyah > wahhh!! sangat sangat sangat setuju dengan ayat tuu..tapi erk erk erkkkk ramai je tk loyal =.=

    ReplyDelete
  15. sufiyyah > itu adalah lelaki dewasa?apekah?tk paham >.<

    ReplyDelete
  16. lop > kau mmg kuat tacink pon..lagi2 sejak tetttt

    ReplyDelete
  17. sufiyyah..
    owh..wat kajian eh..haha..
    tp btul..
    sy juga pernh mngenali org sebegitu..

    ReplyDelete
  18. org mcmana?suka ramai org tapi setia?=.=

    ReplyDelete
  19. ye sy stuju..tahap kesabaran kita ada hadnya...kita mgkn slalu hepi tp kita tetap ada perasaan lain...

    ReplyDelete
  20. efa..aah~~
    bgitula..suke rmai org tp kate setia
    kategori apekah lelaki itu?..
    maybe perkataan setia is not important b4 get married kn..
    selagi x khwin leh suke sape2 sje..
    itu hak mereka~~
    ye la kot(^_^)
    pndpt anda bgmane?

    ReplyDelete
  21. untuk apa air mata dicipta?

    jadi apa salahnya sekali sekala,kerana air mata tak dapat diseka.

    OK.aku nak cakap perempuan cepat tacink,maka air mata copat mengalirr..banjirr..

    ReplyDelete
  22. yana > betul jugak tu.kiranya mcm nak try n error la katekan kan~
    tu la tujuannya duk mengadakan hubungan before get married kan ^_^

    ReplyDelete
  23. jihah > pasal tacink tu biasa dah..cm aku pun boleh kata sehari sekali benda tu keluar.lol

    ReplyDelete
  24. haa..tak pasal~~
    tp btul latu~~
    try n error.

    ReplyDelete

thanks =)