Wednesday, November 17, 2010

sex dan cinta

irama dan lagu tidak dapat dipisahkan
begitu jugak
istilah cinta dan sex.
tapi tak semua cinta itu adalah sex, and vice versa.
erkk..?




[Video Removed by Nur Areefah]

inikah yang dikatakan :
lelaki memberi cinta untuk sex
perempuan memberi sex untuk cinta..

soalan : 
berapa banyak pelakon pembantu tu sebut perkataan 'bodoh'? =.= 


Ya Allah ampunkan dosa mereka..
semoga mereka berubah..

Related Post



37 comments:

  1. owh yg ni ka eyfa suh baca.. nauzubillah la..
    minta dijauhkan drpd kita yg muslim ni...

    ReplyDelete
  2. sruh?bila o.0

    mmg aku tulis blog utk dibaca pon..ekeke

    hope dijauhkann la kann~

    ReplyDelete
  3. hm...
    btol3...
    prob ny always terletak pd satu perkara...kurang didikan agama or terlampau ego terhadap agama...

    ReplyDelete
  4. ego dengan diri sendiri, mungkin ~

    ReplyDelete
  5. diorg dah jadi artis top skrg ni...dah xtau malu.huahua

    ReplyDelete
  6. artis pon ada yang tahu malu lg xD

    ReplyDelete
  7. aku tengok ni lepas tu aku tak faham. kenapa nak offer klcc? like helloo, kalau aku pon aku pilih klcc.

    ReplyDelete
  8. aku pon tak paham apa masalah mereka =.="
    lepas puas, berdamai ngeh~

    ReplyDelete
  9. aku rasa video tu pun tak perlu dipublisitikan,dah perlu didelete dah tu.Dosa sebab menimbulkan berahi pada semua yg tak tahan nafsu.

    mcam filem lah,berapa banyakk org tgk "cerita" mcm ni dan ambik pengajaran mcm kauu..ada yg tgk just for fun je tauu,,lepas tu maki couple tu,saham pahala org yg memaki bg free2 je kat couple tu.

    pandangan aku yg hina~

    ReplyDelete
  10. tukang kata stim tengok video blue amatur tu.??
    haha.

    okelah efa., aku tak mau komen apa sangat sebab aku rasa kao pun dah tau apa aku akan komen.

    lagipun dah ramai bagi pendapat masing-masing. merata-rata tempat kot.!

    aku masih dengan pendapat aku., takperlu dicaci maki mereka ni. dipuji seharusnya. ataupun diberi kondom percuma. mungkin juga patut didaftarkan ke sekolah mengandung melaka tu lepas ni. takkan takboleh agak apa jadi lepas scene comolot tu.?

    perkara ni biasa berlaku sekeliling aku. aku dah lali.

    mesti korang tertanya kan.? apa., aku tak cegah ka.? aku tak marah depa ka.? kalau umor dah 18 tahun., dah 11 tahun belajar agama secara rasmi., 15 tahun blajar agama secara tak rasmi., ada mungkin aku seorang rakyat marhaen ni boleh berikan kesan kat hati depa.? eheh.

    mungkin kita perlu harapkan keajaiban Ilahi untuk memberikan hidayah pada mereka ini.

    mintak dijauhkan bala. :)

    ReplyDelete
  11. mmg x tau malu sudah!! x derk maruah btol!! zaman skg....dunia sudah mau kiamat!!

    ReplyDelete
  12. areefah,
    saya xtengok pun video tu.
    tengok gmbar yg tertayang sblum play pun, dah x sanggup.
    komen, no comment is a comment. :)

    ReplyDelete
  13. najihah >
    thanks ye..aku pun mula2 terfikir macam tu jugak..dan aku fikir banyak kali before na buat entry ni..dan aku tengok banyak-banyak kali =.="
    aku fikir, tak pe ke ek sebab benda ni kan macam agak sensitip la kot..mungkin akan terjadi macam kau kata tu..so aku tengok lagi..aku tak rasa apa-apa pun..then aku tengok lagi dan tak rasa apa-apa pon jugak =.="
    dan aku pk lg, kalau aku tak rasa apa2 macamana plak orang laen..tapi setelah pk banyak kali dengan harapan benda ni akan lebih membawa kebaikkan dan aku buat jugak entry dan tanpa rasa bersalah tekan publish >.<
    dan lg satu, aku harap pembaca blog aku bukan la terdiri dari pemaki-pemaki tapi akan turut mendoakan mereka ni mendapat hidayah dan berubah, inshaAllah

    ( ngaaa~ apa aku merepek )

    ReplyDelete
  14. faizSy >

    lepas kau tanya tukang kata stim ke tu, aku macam rasakan yang kalau laki tengok adegan ni tak berapa nak stim sebab kau macam tak stim je ( maksud aku aku dapat rasa dari soalan kau tuh )=.="
    walaubagaimana pun aku tahu, tetap ramai yang stim bila tengok adegan seperti ini...

    sejujur nya aku tak tahu apa yang kau nak komen =.="
    ( dan kau yang taknak komen apa sangat la yang plg panjang..ngaaa )

    dan sejujurnya jugak, aku mmg pk apa yang kau pk kan tu ( scene yang akan terjadi lepas itu )
    >.<
    tapi aku taktahu la bagaimana perasaannya selepas buat adegan itu sebab aku tak pernah alami, dan tak pernah terfikir untuk alami..
    kau dah lali dengan perkara seperti ini?
    apa maksudnya?ramai kawan2 kau gado sebab klcc?LOL..atau kau pernah alami sendiri apa yang aku tengok tu =.="

    berkata pasal pendidikan agama,memang lah manusia sangat fail dalam bab utk aplikasikannya nih...kau bg la masa sejuta tahun pun depa belajar agama tapi kalau tade usaha nak mengamalkan nya mmg la benda2 macam ni akan terus berlaku...dan jugak, mmg salah kita-kita ni sebab hanya mampu menegur dengan cara2 yang paling lemah iman iaitu sekadar membenci je..tak mampu nak tegur dengan mulut atau perbuatan..

    ameen, dan ya harap dijauhkan bala...

    ReplyDelete
  15. norasliza > kemaluan mereka hilang seketika tu..harap lepas ni mereka jumpa balik marua mereka..ameen~
    :)

    ReplyDelete
  16. berkata >
    tula, kalau cerita korea yang aku berlakon tu

    ReplyDelete
  17. sufiyyah > wah bagus la macam tu..sebersalah lak aku kalau orang tengok dan rasa tak senang, tapi aku tetap nak publish supaya orang yang tengok ada rasa serbasalah utk buat ulangan adegan tersebut..huuu~

    ReplyDelete
  18. epa > ameen~
    moga mereka pon jauhkan lepas ni :)

    ReplyDelete
  19. banyak sangat tengok citer omputih... eh, silap... tak baik tuduh-menuduh =D

    ReplyDelete
  20. @n i k l i s a

    berapa kali?kira tak?ngaa~
    mcmana kawan dia tak bdow kalau asik sebut mcm tu je kannn..hoho

    ReplyDelete
  21. @Burhanuddin Baharuddin

    baru balik klcc tgk citer omputih kot..erkkk, xbaek jugak tuduh2 >.<

    ReplyDelete
  22. wah,ada org kata aku stim gituuu..
    HAHAHAHA

    takde maknenya nak stim,i still ade iman walau secebis okayy..lgpun ade ke prmpuan stim? wakakaka

    ok la kalau semua boleh amik ibrah/lesson dari video ni..
    mencegah kemungkaran ada 3,andai sesiapa mampu mencegah dgn tangan,itu lebih afdhal.

    ReplyDelete
  23. Quoted text : "[lepas kau tanya tukang kata stim ke tu, aku macam rasakan yang kalau laki tengok adegan ni tak berapa nak stim sebab kau macam tak stim je ( maksud aku aku dapat rasa dari soalan kau tuh )=.="
    walaubagaimana pun aku tahu, tetap ramai yang stim bila tengok adegan seperti ini...]"

    Quoted text : "[wah,ada org kata aku stim gituuu..
    HAHAHAHA

    takde maknenya nak stim,i still ade iman walau secebis okayy..lgpun ade ke prmpuan stim? wakakaka]"

    serius aku taktau tukangkata ni laki ka pompuan. -.-" skang dah tau. terimakaseyyh. eh.? mebi kita-kita para gadis ni taktau camna agaknya stim kot.? oh ya., horny reaction doesnt count physical reaction only., k. tanyelah para isteri untuk tau lebih lanjut. :)

    Quoted text : "[sejujur nya aku tak tahu apa yang kau nak komen =.="
    ( dan kau yang taknak komen apa sangat la yang plg panjang..ngaaa )

    dan sejujurnya jugak, aku mmg pk apa yang kau pk kan tu ( scene yang akan terjadi lepas itu )
    >.<
    tapi aku taktahu la bagaimana perasaannya selepas buat adegan itu sebab aku tak pernah alami, dan tak pernah terfikir untuk alami..]"

    perlu ke tahu.? you'll know it after marriage. :) kalo nak tau apa perasaannya buat sebelum kawin., tu kena tanya pelakon video kat atas atau kengkawan yg penah buat. :)

    bagoslah kalau kau takpenah terfikir untuk alami. :) moga kita sesama dijauhkan untuk alaminya sebelum kawin. :)


    Quoted text : "[kau dah lali dengan perkara seperti ini?
    apa maksudnya?ramai kawan2 kau gado sebab klcc?LOL..atau kau pernah alami sendiri apa yang aku tengok tu =.="]"

    aku dah lali melihat lelaki dan gadis masuk bilik berduaan., keluar selepas satu malam tidur sebilik. :) perlu ke intai.? tak perlu kot. well., walaupun derang tak buat apa-apa., but who knows right.? orang yg mengintai saja tahu apa yg budak berdua tu buat. [im not talking about supernatural matter.]

    Quoted text : "[berkata pasal pendidikan agama,memang lah manusia sangat fail dalam bab utk aplikasikannya nih...kau bg la masa sejuta tahun pun depa belajar agama tapi kalau tade usaha nak mengamalkan nya mmg la benda2 macam ni akan terus berlaku...dan jugak, mmg salah kita-kita ni sebab hanya mampu menegur dengan cara2 yang paling lemah iman iaitu sekadar membenci je..tak mampu nak tegur dengan mulut atau perbuatan..]"

    couldnt agree more. kan best kalau makin ramai boleh menegur dengan perbuatan. :)

    Quoted text : "[ameen, dan ya harap dijauhkan bala...]"

    amin., ya rabbal 'alaminn..~

    tukangkata; bagoslah kalau ada yg boleh amik ibrah kat sini. jangan ada yg inzal sudah.... :)

    ReplyDelete
  24. efa, mana dapat vid ni.. sweet kabaret dow.. cam style citer korea yang uncut punye.. ahaks.

    tapi seyes ar, aku sedih tgk pompuan tu..
    dia lost dalam pencarian cinta.

    and that guy is sick dow..
    so girls! beware dengan cinta memasing.
    It is a crucial world. and a crucial life..
    bila someone nak tolak maksiat.

    dan bila pasangan desak wat sex.. that guy/ girl bukan jodoh kita yang sebenar.

    A fact that cant be denied.. lurve your topics efa.. berat2 tapi santai.. ;)

    ReplyDelete
  25. ermm ni bukti akhlak remaja kita dah tenat..adehhh

    ReplyDelete
  26. cerita yg sedang hangat diperkatakan....

    entah la...semoga mereka berubah sedar akan kesilapan mereka sebelum terlambat....


    jom ke APA KATA HATI pulak,
    AIDILADHA 1431H - PART 2

    ReplyDelete

thanks =)