Friday, December 3, 2010

dah start dah....

masa yang ditunggu-tunggu telah
tiba

sekarang tibalah masanya..erkk

mid sem exam semester 2 2010/2011
last sem inshaAllah ^____^'
tentu semuanya mengharapkan yang terbaik untuk final sem.
sem ini tak seberat sem lepas.
tapi segalanya bergantung pada diri aku sendiri.




busy-busy body jugak,
study tetap pertama, utama >.<
apa yang aku harap, ke'busy'an aku ini menjadi pemangkin untuk aku lebih berdisiplin dan menghargai masa.


3 december 2010 - computer 2 (database) written test
10 december 2010 - accounting 2 
20 december 2010 - economic
24 december 2010 - computer 2 ( database ) practical test


Ya Allah permudahkanlah urusan kami..
ameenn~

all the best to all cfs iium student, PJ & Nilai.
wish me all the best! ^_^'

p/s : lepas habis exam ni, cuti 2 tahun..hoyeahh! ^_^'

Related Post



28 comments:

  1. all da best, esk pun kamil ade paper :)
    wish me too, hehe

    ReplyDelete
  2. yekee..sama2 laa the best utk kita :)

    ReplyDelete
  3. wish u all the best efa... study molek yooo...=)

    ReplyDelete
  4. @MUSFIRAH AQILAH

    thanks nanak xD korang semua sedang bercuti ye x___X

    ReplyDelete
  5. best betul ad exam komputer
    cmne nk guna fb?
    cmner nk tulis email?
    cmner nk update blog? =.=

    ReplyDelete
  6. @Fakhrur Razi berkata

    dan dah tulis situ, database lah.
    kalau yang fb, blog tu semua cmfirm aku fail

    ReplyDelete
  7. aku pun,
    kalau psl game hiburan sume2 mmg fail abis
    budak buku mmg xreti bndalah2 cmnih

    ReplyDelete
  8. all the best exam kakak ipar! kurangkan bersocial networking just for a while dan tingkatkan study :D

    ReplyDelete
  9. all tha best kak areefah =)
    next week qsya pon da start mid exam

    ReplyDelete
  10. ha'ah la..
    exam dah dkat...~~
    mari mengulangkaji.....~~
    yah..!

    ReplyDelete
  11. all the best girl.. :)

    ma'attaufiq wannajah! :)

    btw, awak dapat award :)
    http://shesnotgossipgirl.blogspot.com/2010/12/award-untuk-my-followers.html

    ReplyDelete
  12. @TUKANG KATA

    terimakasih atas nasihat yang sangat bermakna ^_^'
    mcm tu la adik ipar, sayangkan akk heee~

    ReplyDelete
  13. @Queen F
    terima kasih banyak2..dan utk award tu jugakk <3

    ReplyDelete
  14. @najwa

    sebab cuti tahun 2010 dan 2011 lah ^_^

    ReplyDelete
  15. @Fakhrur Razi berkata

    kau memang suka tiru aku kan?mujur la aku takda exam yang macam benda2 yang aku tak minat langsung tu

    ReplyDelete
  16. @Dean winchester II

    nama je 2 tahun tapi rasanya yang betul2 cutinya 2 hari sahaja..heee~

    ReplyDelete

thanks =)