Tuesday, January 18, 2011

SMAC'11 | bermula kerjaya sebagai mamarazzi

mamarazzi selalunya dilabel sebagai muka gossip dan sentiasa
mengejar latest hot story dan apa sahaja la.
dan itu yang aku rasakan sekarang.
sentiasa terhegeh-hegeh untuk mendapat kan latest updates about event yang berlangsung.
but i loikeee :P zzz
SMAC 2011

seperti yang sedia maklum untuk semua student cfs iium,
sekarang sedang berlangsung SMAC untuk sesi 2010/2011.
15th january - 23 january 2011 di cfs UIA Petaling jaya, cfs UIA Nilai, dan UIA gombak.

13 acara dipertandingkan :

  1. volleyball
  2. rugby
  3. basketball
  4. football
  5. badminton
  6. sepak takraw
  7. tug of war
  8. futsal
  9. chess
  10. athletics
  11. netball
  12. table tennis 
  13. free fight

disertai oleh 11 society mengikut course di cfs uia :

  1. MEDCY : medic, dentistry, pharmacy, dentistry, nursing, allied health science
  2. ECONS : economics and management sciences
  3. ENGENIUS : engineering
  4. INTECHSS : information and communication technology
  5. PRESS : biological science, physical science
  6. MeLEX : laws
  7. IDEA : architecture and environmental design
  8. IRKHSS : islamic revealed knowledge
  9. BENSS : English
  10. BARSS : Arabic
  11. HSSS : human sciences
sedikit gambaran SMAC untuk acara yang sudah berlangsung.



sikit sudah, nak lagi tunggu nanti :P

penat letih semua ada la.
memang busy tak sempat nak update blog.
update simple2 camni bleh la ( simple ke? ) errr...
sebagai peserta dan committee.
memang macam zombie dah aku lepas balik semalam tu..ngeee~
tapi menarik dan kepuasan itu penting :)

apa  pun harap sangat semua pihak,
especially PC PIC bagi kerjasama kepada pihak mamapaparazzi ni.
susah la kalau aku duk kejar update tapi macam kejar dinding zzz
  harap semua committee chill dengan jobs kita.dont stress yaaw! 
inshaAllah dipermudahkan segala urusan yang penting IKHLAS :)

Related Post



7 comments:

  1. wah ada kamu uia erk!! hehe tok pun uia pj gak..

    jom tengok final bole malam ni!! yeah!!

    http://taq6889.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Smac tu ape sis?.mf.. nk thu je

    ReplyDelete

thanks =)