Wednesday, April 27, 2011

gig sungguh cool!

kalau sebut gig tentu aku bayangkan keadaan yang bising, jerit-jerit, loncat-loncat, minum-minum, pergaulan bebas dan macam-macam yang kurang positive.
maaf la kalau tanggapan aku salah >.<"

tapi beberapa hari lepas aku telah menghadiri gig for Gaza di KBS Putrajaya.
thanks Sis Sally dan family yang sudi bawak aku ke sana.
sungguh terharu ^___^


persembahan yang sungguh menarik daripada nasyid underground!




banyak kumpulan yang buat persembahan pada malam ini. =D

persembahan solo daripada Hafiz Hamidun dengan lagu Gaza Oh Gaza sungguh menarik!





juga ada persembahan mantap dari kumpulan nasyid yang famous seperti nowseeheart, brothers, mirwana, hafiz hamidun, saff one, muadz dan lain-lain.

gaya yang sempoi tapi dalam masa yang sama tetap berjihad! 
mungkin ada sesetengah pihak yang tidak suka dengan suka dengan cara ni,
tapi terpulang pada pendirian individu tersendiri lah..
moga dapat sesuatu yang bermanfaat, inshaAllah~


tak salah nak berhibur, 
asalkan tidak melanggar syariat! ^^,


Related Post



14 comments:

  1. kecewa, tak dapat pegi.
    tp haritu sempat tngok nasyid underground..best, tp gig nmpk lgi best. huu

    ReplyDelete
  2. @Muhammad Marzuqi Bin Rameli

    kalau gig lompat2 best lg kot? ;P

    memang best..sempoi~ :D

    ReplyDelete
  3. @Nur Areefah

    huahua. cane leh silap taip tuh? LOL

    ReplyDelete
  4. gig x semestinya terloncat2,pergaulan bebas dan all that.LOL.

    btw aku xtau plak ada gig cmni.hahaha

    ReplyDelete
  5. @omaipo

    tu la kan..teruja nak g gAg lettew.keh3

    ReplyDelete
  6. apsal xpnah tahu ada grup nsyid nma muadz. hoho

    ReplyDelete
  7. follow me bebeh ;D
    haha.yippaaa !

    ReplyDelete

thanks =)