Wednesday, May 11, 2011

Keratan akhbar

aku dapat la jadi famous seketika selepas masuk paper semperna
majlis pelancaran program Love Our Children Road Tour Campaign.hehh..
seriously lately sangat busy tak sempat nak update blog.
update pendek ni sempat la kot.







Utusan Meloya Melayu 10 May 2011, muka surat 2.
gambar aku kecik je ni, kalau besar sangat nanti laris plak akhbar yang diboikot ramai makhluk ni >.<"



apa pun, esok group aku akan bergerak ke Perak dan kemudian Selangor.
harap sangat diberi kekuatan untuk berkongsi dan menyampaikan dengan adik-adik tadika KEMAS dan warga awam.
jangan la benda yang macam subuh semalam terjadi lagi. memang spoil my mood for the whole day.
mungkin warga twitter yang masih hidup tika itu menjadi saksi. sakit woo0o~

gimme my spiritsss.. go! go! go!.

jemput datang beramai-ramai ke Perak (apa nama tempat tak ingat) dan Padang Layang- Layang, KL.
semoga dipermudahkan urusan, inshaAllah ^_^

Related Post



9 comments:

  1. assalamualaikum... bgus3.. ni yg suh uia pj wat plak sem akn dtg ni.. eh,, amik gmbr wardina eh,, t nk.. hehhehe.. ( gmbr akk kt tepi,, nk jgk! heheh )

    ReplyDelete
  2. @Ummu Abiha

    kalau program ni mix dengan budak pj cmfirm lagi best! ;D

    ReplyDelete
  3. aku pernah join program yang macam ini, seronok.

    bagus untuk mereka dan bagus untuk kita.

    ReplyDelete
  4. follow me back http://trisyatrendy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. xmari round klate ko..? kalu mari, panggil ambo deh, nk masuk surat koba etek... hehehe
    =D

    ReplyDelete

thanks =)