Friday, June 24, 2011

peta UIAM Gombak


IIUM gombak map.



senior-senior UIA, meh tolong junior yang akan register di UIA di http://www.facebook.com/IIUM20112012
share tips dan panduan.
semoga ianya bermanfaat untuk semua, inshaAllah ^_^

Related Post



11 comments:

  1. dun worry lah. daftar dekat mahallah je. masuk terus mahallah. then nanti dia guide la. nak masuk mahallah just ikut signboard. nanti akan ada pak guard yang jaga tunjuk hala jalan nak ke mana ikut mahallah masing3. dah masuk gombak okay sikit register compare to masa asasi dulu. sbb kita punya record n detail, uia dah ada. senang je. jangan risau okay :)

    ReplyDelete
  2. areefah nampak je besar,tetapi lepas beberapa minggu jalan kaki,awak akan tahu perkara sebenar...UIA kecik je!,bangunan dia je yang besar,sampai bolih sesat dalam bangunan itu.hihihihih

    ReplyDelete
  3. @Lily

    bkn risau directionnya, tapi risau apa yang kena buat sebelum pendaftaran.. dan ada yang taktahu lagu.. mintak tlg senior tu pasal group tu, takde kena mengena dengan peta sebenarnya.hehe..
    thanks btw ;)

    ReplyDelete
  4. @Mohamed Firdaus Shajahan

    yup, dah byk kali jugak jalan dalam tu :)
    boleh kurus tak?hehee

    ReplyDelete
  5. sy akn jadi pelajar UIA tak lame lagi. sy pelajar direct, tak buat cfs pun. harap2 sy dapat mahallah asiah. taknak mahallah ameenah, sb org kata satu compartment kena share dgn lagi sorang, takde privacy sangat, hehe.

    ReplyDelete
  6. @R-dini

    ya, aminah satu compartment share 2 orang.tapi kalau dapat mahallah lain yang usrah room pun kena share.all the best ! :)

    ReplyDelete
  7. Dear everyone,
    Be careful of YIP KUM FOOK (MCA GOMBAK) because this man is cheating and disturbing of many people’s wives, and also cheating of Buddhist Temple (SAMNAK SAMBODHI)’s money.
    Recently, many people know in what he”yip” did, please stay far from him. He is lawyer, Datuk, MCA Chairman and etc. or everyone can research at Website “YIP KUM FOOK”
    Loh Guan Lye
    Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur

    ReplyDelete
  8. YIP KUM FOOK (MCA GOMBAK) JANGAN ROSAK PERATURAN BUDDHA

    Kepada Pengurusi Samnak Sambodhi (Yip Kum Fook, MCA Gombak) dan Setia-Usaha Yap Leaong Lan(Peggy Yap)

    Orang awam tempatan menyoal tentang ingin menjadi Ahli PERSATUAN BUDDHIST SAMNAK SAMBODHI, No: 19 Jalan 38 Taman Desa Jaya, Kepong 52100 Kuala Lumpur, Malaysia, tetapi dengan sukacitanya mereka bukan orang parti MCA semua di tolak. Mengapa?

    1) Ini bukan tempat gelangang politik, ini tempat sembahayang.
    2) Ini tempat harta orang ramai bukan harta awak sendiri.

    Harap awak faram dan bebas undang-undang yang tak betul dengan segera, kalau tidak perkara yang tidak manis akan berlaku.

    Sekian Terima Kasih

    Taman Desa Jaya, Kepong….

    ReplyDelete
  9. http://malaysian-properties-iec.blogspot.com/2014/04/lawyer-firm-that-was-cheat-to-be-watch.html

    LAWYER FIRM THAT WAS A CHEAT TO BE WATCH OUT - URGED BY SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE COMMITTEES

    To all Malaysians respected,

    respectfully here, we wish to inform that YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) and YIP JIUN HANN job as a lawyer who runs at: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR ROAD 53, DESA JAYA, KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

    We are all Malaysians to take notice and far from people mentioned above because do not hit plot

    They are very nasty and black hearts (cruel), able to cheat women money, destroy families and himself consuming of Temple money, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, and pretend to report police lost receipts ......... please note

    Thank you,
    SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

    ReplyDelete

thanks =)