Wednesday, August 17, 2011

senarai semak barang asrama

bagi students yang baru nak register atau
nak kembali semula ke hostel.
setelah lama bercuti, kembali bersemangat untuk kembali ke penjara hostel tercinta.

Maaf bahasa campuran :)

ni basic je, barang simple untuk wanita.
apa yang aku terfikir.
kalau nak tambah iron, tv, aircond segala tu sila laa yer
mungkin ada barang penting yang terkeluar senarai, tolong bagitahu ye :D
dan awal-awal ni bawak sikit-sikit dulu.
yang kurang penting boleh bawak kemudian.
inshaAllah nanti aku sediakan checklist jejaka plak (perlu ke)

mostly barang-barang ni guna yang masa zaman sekolah.
dah 5 tahun guna. kena jimat untuk masa depan yang cemerlang gemilang dan terbilang :D





Related Post



34 comments:

  1. @anwar

    bawak abg la lg bagus. kalau dia kena halau, suruh pergi kat tmpt aku xD

    ReplyDelete
  2. semangat sayangkan uia lettew

    ReplyDelete
  3. rajin weyh. aku time skola asrama pon suke buat checklist gini. tp sbb uma aku dekat ngn campus skrg. memg dah tak buat dahh. :p

    ReplyDelete
  4. terbaik lah efa... hanger 30 ketul. gelak2 aku baca.

    ReplyDelete
  5. haha..macey2 ko ni...tp boleh gk ak tmpg amik list ko ni..potong yg mne dh bli..aha

    ReplyDelete
  6. @kiko kiki lala

    zaman sekolah tak buat. nicuti kering kontang, buat jela :p

    ReplyDelete
  7. @Lisa N.Yusof

    tu cara cover taktahu penjodoh bilangan >.<"

    ReplyDelete
  8. @liyana

    silalah bersila :)
    memang untuk kite2 :D

    ReplyDelete
  9. rindu pula zaman asrama...hehehe


    Singgah sini..
    senang2 dtglah blog genk ya..

    SOALAN SENGAL YANG KITA SELALU DENGAR & KITA TANYA KAN

    ReplyDelete
  10. Banyaknya, kalau lelaki simple jeh. :)

    ReplyDelete
  11. "dan awal-awal ni bawak sikit-sikit dulu" lol
    byk kot.. tp xtau plak barang pompuan mmg byk mcm nih

    ReplyDelete
  12. @Rash

    mmg sikit kot nie.. byk lg yg takde dalam list.
    iron, heater apa semua tu.
    kasut wanita sekurang2 3 aku rasa, aku bawak 1 je..
    beg lagi.
    tak masuk teddy bear..hohoo..

    ReplyDelete
  13. duit ? hahahahahahaha baguih2 semangat ! leh la aku check sekali >,<

    ReplyDelete
  14. penjara ey? ahahaha!
    telekung shud be two. klu org dtg numpang/kotor emergency~ peh. :D

    ReplyDelete
  15. dont forget laptop,broadband...Borang masuk UIAM,IC copy,photo..and most of all your IMAN...

    ReplyDelete
  16. @sufiyyah zulkifli

    selalu bawak satu je.kalau kotor, pakai baju biasa sudah :)

    ReplyDelete
  17. @Mohamed Firdaus Shajahan

    yeah, thanks for the reminder.
    laptop taknak bwk la,boleh :p
    IMAN of course penting, but it is not item :)

    ReplyDelete
  18. ok,just enjoy yourself in gombak,Just remember.nothing is same like PJ in gombak...btw u r junior,lol

    ReplyDelete
  19. areefah ahhaha PT lmbt r ahha 2 pon blm tntu dpt hrp2 dpt lau x mne nk cekau duit maa hoho bntal busuk jgn lpe weh ahaha pnwr 2

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. sbb tu beg perempuan 3xkali ganda besarnya atau byknnya dr llaki ;P

    ReplyDelete
  22. ehem2..pampers bawak dak? hahaha

    ReplyDelete
  23. mug tade? food container? *bab makan lajuuuu je hehe.


    ke ada, taip ter-overlook, sorry :p

    ReplyDelete
  24. fa, nape stock baju ko mcm tamaw basuh smggu??

    ReplyDelete
  25. Uia blh pkai slack cm jeans to ta lau tade klas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cop. soalannya "UIA boleh pakai slack macam jeans tu tak kalau tak ada kelas?" kan?

      kalau ye, jawapannya, kalau main camp, boleh je. asalkan menutup aurat :)

      Delete

thanks =)